Kategorier

Cart:

0 vare(r) - 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

0

scandix.dk-Xtrfy-XGP1-M3-OR-31

Flere visninger

  • scandix.dk-Xtrfy-XGP1-M3-OR-01
  • scandix.dk-Xtrfy-XGP1-M3-OR-01

Xtrfy Mousepad Medium, Orange

ScanDix Software

111.88
Ekskl. moms: 111,88 DKK Inkl. moms: 139,85 DKK
Xtrfy Mousepad Medium, Orange - Høj kvalitet gaming produkter frá Xtrfy. Forventet leveringstid er 48 - 72 timer på hverdage

Version: Seneste version - Vis detaljer

Beskrivelse - Xtrfy Mousepad Medium, Orange

Uanset om det er special tastaturer eller super-præcise mus, så er alle Xtrfy produkter baseret på den samme nøglekomponent, nemlig oplevelser. Xtrfy har arbejdet tæt sammen med spillere i mere end et årti, og i 2014 gik Xtrfy sammen med eSports organisation Ninjas in Pyjamas.

Med professionelle spillere til at designe, teste og have det sidste ord i udviklingen af nye produkter så har Xtrfy og NiP udfordret de traditionelle måder at producere gaming udstyr på. Xtrfy gætter ikke. Xtrfy går ikke på kompromis. Xtrfy skaber værktøjer, der hjælper spillernes performance. Designet af spillerne selv.

 

 

Gadgets & Tilbehør, Spil & underholdning

Se alle produkter fra kategorien Gadgets & Tilbehør, Spil & underholdning , Se alle Xtrfy, alle produckter fra Xtrfy eller all Xtrfy produkter

Se alle Xtrfy produkter her.

Yderligere information

Platform Alle, Multi Platform
Varenummer XGP1-M3-OR
Version Seneste version
Producent Xtrfy
Forventet leveringstid (Timer) 48 - 72
Forhandles til Erhverv, Skoler og institutioner, Stat og kommune, Privat, Studenter, Non-Profit organisationer
Produkt gruppe Gadgets & Tilbehør, Spil & underholdning
Leveringsomkostninger 50
Video demo Nej

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede.
Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål til vores produkter så benyt endelig vores "Stil et spørgmål" funktion.