Kategorier

Cart:

0 vare(r) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

scandix.dk-Xtrfy-XTP1-M3-NiP-IT-31

Flere visninger

  • scandix.dk-Xtrfy-XTP1-M3-NiP-IT-01

Xtrfy Mousepad Medium NiP Italian

ScanDix

127
Ekskl. moms: 127,00 kr Inkl. moms: 158,75 kr
Xtrfy Mousepad Medium NiP Italian - Høj kvalitet gaming produkter frá Xtrfy

Beskrivelse - Xtrfy Mousepad Medium NiP Italian

Uanset om det er special tastaturer eller super-præcise mus, så er alle Xtrfy produkter baseret på den samme nøglekomponent, nemlig oplevelser. Xtrfy har arbejdet tæt sammen med spillere i mere end et årti, og i 2014 gik Xtrfy sammen med eSports organisation Ninjas in Pyjamas.

Med professionelle spillere til at designe, teste og have det sidste ord i udviklingen af nye produkter så har Xtrfy og NiP udfordret de traditionelle måder at producere gaming udstyr på. Xtrfy gætter ikke. Xtrfy går ikke på kompromis. Xtrfy skaber værktøjer, der hjælper spillernes performance. Designet af spillerne selv.

Gadgets & Tilbehør

Se alle produkter fra kategorien Gadgets & Tilbehør , Se alle Xtrfy, alle produckter fra Xtrfy eller all Xtrfy produkter

Yderligere information

Varenummer XTP1-M3-NiP-IT
Producent Xtrfy
Forhandles til Erhverv, Skoler og institutioner, Stat og kommune, Privat, Studenter, Non-Profit organisationer
Produkt gruppe Gadgets & Tilbehør

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede.
Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål så kontakt os endelig.