scandix.dk-MAGIX-ANR006176ESD-31

Flere visninger

  • scandix.dk-MAGIX-ANR006176ESD-01
  • scandix.dk-MAGIX-ANR006176ESD-01

Xara Designer Pro X - Version Latest

ScanDix

1558
Ekskl. moms: 1.558,00 kr Inkl. moms: 1.947,50 kr
Xara Designer Pro X er en all round software til professionelt web- og grafisk design!
ELLER

Beskrivelse - Xara Designer Pro X

Xara Designer Pro X er det perfekte valg til professionelt designarbejde. Er især ideelt til både print og internet indhold. Meget fleksibelt med vektor såvel som bitmapgrafik, hvilket gør den perfekt til ethvert design, der kombinerer tegninger, fotos og tekster - Uanset om det er et simpelt knap eller logo-design så opnår du utroligt detaljerede illustrationer, plakater, brochurer og fotosammensætninger. Og så er det ideelt til internettet - fra Flash animationer til HTML websider, hjemmesider og præsentationer. Xara Designer Pro er baseret på en af verdens hurtigste grafikmotorer, hvilket gør det til et meget produktivt værktøj og ideelt til eksperimentering.

Grafisk & Design

Se alle produkter fra kategorien Grafisk & Design , Se alle Designer Pro, alle produckter fra Designer Pro eller all Designer Pro produkter

Yderligere information

Version Latest
System Krav Windows 10
Produkt gruppe Grafisk & Design
Varenummer ANR006176ESD
Forventet leveringstid (Timer) 0 - 3
Platform Windows
Producent MAGIX
PC/Brugere 1 PC / Enhed
Periode Livstid
Produkt sprog Engelsk
Forhandles til Erhverv, Privat
Betaling muligheder Debit/kredit kort og faktura for godkendte virksomheder
Video demo

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede.
Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål så kontakt os endelig.

-->