Flere visninger

WinDVD Corporate Edition - New License

Version 2010

ScanDix

292
Ekskl. moms: 292,00 kr Inkl. moms: 365,00 kr
  • Køb 11 for 108,00 kr (135,00 kr inkl. moms) pr. styk og spar 64%
  • Køb 26 for 96,00 kr (120,00 kr inkl. moms) pr. styk og spar 68%
  • Køb 61 for 84,00 kr (105,00 kr inkl. moms) pr. styk og spar 72%
WinDVD (ejet af Corel Corporation, som købte InterVideo i 2006) er en kommerciel video-afspiller og musikafspiller til Microsoft Windows. Den muliggør visninger af DVD-Video film på brugerens PC. DVD-Video backups gemt på harddisken (oprettet ved hjælp af software som DVD Decrypter) kan også afspilles. Afspilleren kan også bruges til at afspille videoer og lyd / musik-filer i andre formater der er kodet med forskellige codecs, f.eks DivX, Xvid, Windows Media Video-video og MP3 og AAC-lyd. Nyere versioner understøtter også fuld Blu-ray Disc og HD DVD (HD DVD support fjernet efter WinDVD 9) afspilning med menuer, med CPRM DRM support.
ELLER

Beskrivelse - WinDVD Corporate Edition - New License

Få krystal biograflignende surroundlyd til din PC! Corel WinDVD giver dig fantastisk lyd- og billedkvalitet i et rent design. Med over 250 millioner eksemplarer solgt, er WinDVD et af verdens mest anerkendte produkter. Se de nyeste Hollywood-film online eller på dvd, afspil videoer med understøttelse for FLV, MKV og MP4, og nyd den flotte digitale Dolby lyd.

Multimedie

Se alle produkter fra kategorien Multimedie , Se alle WinDVD, alle produckter fra WinDVD eller all WinDVD produkter

Yderligere information

Varenummer LCWD2010ML1
Produkt gruppe Multimedie
Forhandles til Erhverv
Betaling muligheder Debit/Creditcard, Paypal, B2B Invoice
System Krav Nej
Platform Windows
Producent Corel
PC/Brugere 1 PC / Enhed
Periode Livstid
Produkt sprog Engelsk
Video demo Ikke tilgængelig
Yderligere information corel.com


Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede. Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål så kontakt os endelig.