Kategorier

Cart:

0 vare(r) - 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

0

scandix.dk-Corel-LCWDMLPCMNT1A-32

Flere visninger

  • WinDVD 2010 Corporate Edition License Opgradering (11 - 25)
  • scandix.dk-Corel-LCWDMLPCMNT1A-02

WinDVD Corporate - Fornyelse

ScanDix

64
Ekskl. moms: 64,00 DKK Inkl. moms: 80,00 DKK
WinDVD (ejet af Corel Corporation, som købte InterVideo i 2006) er en kommerciel video-afspiller og musikafspiller til Microsoft Windows. Den muliggør visninger af DVD-Video film på brugerens PC. DVD-Video backups gemt på harddisken (oprettet ved hjælp af software som DVD Decrypter) kan også afspilles. Afspilleren kan også bruges til at afspille videoer og lyd / musik-filer i andre formater der er kodet med forskellige codecs, f.eks DivX, Xvid, Windows Media Video-video og MP3 og AAC-lyd. Nyere versioner understøtter også fuld Blu-ray Disc og HD DVD (HD DVD support fjernet efter WinDVD 9) afspilning med menuer, med CPRM DRM support. Vis detaljer

Beskrivelse - WinDVD Corporate - Fornyelse

Få krystal biograflignende surroundlyd til din PC! Corel WinDVD giver dig fantastisk lyd- og billedkvalitet i et rent design. Med over 250 millioner eksemplarer solgt, er WinDVD et af verdens mest anerkendte produkter. Se de nyeste Hollywood-film online eller på dvd, afspil videoer med understøttelse for FLV, MKV og MP4, og nyd den flotte digitale Dolby lyd.

Please note that regardless of any above or below specified productversion writen in any content about this product, here on this page, it's always the latest released version we will deliver.

 

Se alle produkter fra kategorien , Se alle WinDVD, alle produckter fra WinDVD eller all WinDVD produkter

Se alle WinDVD produkter her.

Yderligere information

Version Latest version
System Krav Ikke angivet
Produkt gruppe Ikke tilgængelig
Varenummer LCWDMLPCMNT1A
Leveringsomkostninger 0
Forventet leveringstid (Timer) 0 - 3
Min. antal pr. ordre 1
Platform Windows
Producent Corel
PC/Brugere 1 PC / Enhed
Periode Livstid
Produkt type Licens Vedligehold
Produkt type (Øvrigt) Ny licens
Produkt sprog Engelsk
Forhandles til Erhverv
Betaling muligheder Debit/Creditcard, Paypal, B2B Invoice
Video demo Ikke tilgængelig

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede.
Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål til vores produkter så benyt endelig vores "Stil et spørgmål" funktion.