Kategorier

Cart:

0 vare(r) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

scandix.dk-SBS-TEBB3000SELW-31

Flere visninger

  • scandix.dk-SBS-TEBB3000SELW-01

Universal Power bank 3000 mAh li-Ion. 1 USB output 1A with selfie shutter integrated with APP

ScanDix

156
Ekskl. moms: 156,00 kr Inkl. moms: 195,00 kr
Universal Power bank 3000 mAh li-Ion. 1 USB output 1A with selfie shutter integrated with APP. Denne vare er kompatibel med: 1xUSB 1A, og den kategoriseres under: Portable charger

Beskrivelse - Universal Power bank 3000 mAh li-Ion. 1 USB output 1A with selfie shutter integrated with APP

SBS blev grundlagt i den italienske provins Novara i 1994. I dag er det et internationalt anerkendt firma, der tilbyder unikt tilbehør til smartphones, pc'er og tabletter SBS er indbegrebet af det stilfulde italienske design, der er rettet mod kunder, der kræver det bedste.

Gadgets & Tilbehør

Se alle produkter fra kategorien Gadgets & Tilbehør , Se alle Gadgets, alle produckter fra Gadgets eller all Gadgets produkter

Yderligere information

Varenummer TEBB3000SELW
Producent SBS
Forhandles til Erhverv, Privat, Alle
Produkt gruppe Gadgets & Tilbehør

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede.
Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål så kontakt os endelig.