Kategorier

Cart:

0 vare(r) - 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

0

scandix.dk-SBS-TEBB2200XSGP-31

Flere visninger

  • scandix.dk-SBS-TEBB2200XSGP-01

Universal power Bank 2200 mAh 1 USB output 1 A and micro USB cable built inn, Glitter Pink color

ScanDix Software

156
Ekskl. moms: 156,00 DKK Inkl. moms: 195,00 DKK
Universal power Bank 2200 mAh 1 USB output 1 A and micro USB cable built inn, Glitter Pink color. Denne vare er kompatibel med: 1xUSB 1A + cable microUSB - EXTRA-SLIM, og den kategoriseres under: Portable charger Vis detaljer

Beskrivelse - Universal power Bank 2200 mAh 1 USB output 1 A and micro USB cable built inn, Glitter Pink color

SBS blev grundlagt i den italienske provins Novara i 1994. I dag er det et internationalt anerkendt firma, der tilbyder unikt tilbehør til smartphones, pc'er og tabletter SBS er indbegrebet af det stilfulde italienske design, der er rettet mod kunder, der kræver det bedste.

 

Gadgets & Tilbehør

Se alle produkter fra kategorien Gadgets & Tilbehør , Se alle Gadgets, alle produckter fra Gadgets eller all Gadgets produkter

Se alle Gadgets produkter her.

Yderligere information

Varenummer TEBB2200XSGP
Producent SBS
Produkt gruppe Gadgets & Tilbehør
Forhandles til Ikke tilgængelig
Leveringsomkostninger 50

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede.
Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål til vores produkter så benyt endelig vores "Stil et spørgmål" funktion.