Kategorier

Cart:

0 vare(r) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

UltraEdit - Volumen Licens - 25-49 EDU

Flere visninger

  • UltraEdit - Volumen Licens - 25-49 EDU

UltraEdit - EDU/Academic Text Editor

ScanDix

600
Ekskl. moms: 600,00 kr Inkl. moms: 750,00 kr
UltraEdit er verdens bedste tekst editor til Windows, Mac og Linux der bruges af millioner som deres foretrukne teksteditor.

Maks antal tegn 50

* Påkrævede felter

Ekskl. moms: 600,00 kr Inkl. moms: 750,00 kr

Beskrivelse - UltraEdit - EDU/Academic Text Editor

UltraEdit´s tekst og redigeringsfunktioner gør redigering og programmering til en intuitiv oplevelse, og ikke så kedeligt og som det plejede at være. Med funktioner som multi-caret redigering, søjle / blok redigering og multi-select, er det en simpel teksteditor, når du ønsker det skal være det, og en multi-cursor overlegen editor, når du har brug for dét.

Database & Programmering

Se alle produkter fra kategorien Database & Programmering , Se alle UltraEdit, alle produckter fra UltraEdit eller all UltraEdit produkter

Yderligere information

Varenummer UE-00025E
Produkt gruppe Database & Programmering
Forhandles til Skoler og institutioner
System Krav Nej
Platform Windows
Producent IDM Computer Solutions
PC/Brugere 1 PC / Enhed
Periode Livstid
Produkt sprog Engelsk, Fransk, Italiensk, Spansk, Tysk
Video demo


Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede.
Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål så kontakt os endelig.

ScanDix modtager ordrer ved brug af e-faktura (EAN og angivelse af EAN nummer under bestilling. NB. Hvis værdien af et konkret indkøb ikke forventes at overstige 500.000 kr., er indkøbet som hovedregel ikke omfattet af pligten til at gå i udbud.