Kategorier

Cart:

0 vare(r) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

scandix.dk-Thrustmaster-373002-31

Flere visninger

  • scandix.dk-Thrustmaster-373002-01
  • scandix.dk-Thrustmaster-373002-01

Thrustmaster T300 FERRARI INTEGRAL RW ALCANTARA ED

ScanDix

3199.2
Ekskl. moms: 3.199,20 kr Inkl. moms: 3.999,00 kr
Thrustmaster designer og producerer gaming tilbehør til PC og konsoller, til brugere, der spænder fra hardcore til casual gamere.
ELLER

Beskrivelse - Thrustmaster T300 FERRARI INTEGRAL RW ALCANTARA ED

Vi har flere Thrustmaster produkter - og vi kan indhente priser og afgive tilbud på hele Thrustmaster sortimentet, herunder Gaming headsets, Joysticks, Racing Wheels, Gamepads og add-ons! Hvis du har behov for andre Thrustmaster produkter eller variationer af dette produkt så benyt "Stil et spørgsmål" funktionen - fortæl os hvad du har brug for, så finder vi det til dig.

Gadgets & Tilbehør, Spil & underholdning

Se alle produkter fra kategorien Gadgets & Tilbehør, Spil & underholdning , Se alle Thrustmaster, alle produckter fra Thrustmaster eller all Thrustmaster produkter

Yderligere information

Varenummer 373002
Producent Thrustmaster
Forhandles til Erhverv, Privat
Produkt gruppe Gadgets & Tilbehør, Spil & underholdning

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede.
Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål så kontakt os endelig.