Kategorier

Cart:

0 vare(r) - 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

0

scandix.dk-MAGIX-KSF110SL1-31

Flere visninger

  • scandix.dk-MAGIX-KSF110SL1-01

Sound Forge Pro - Volume License

ScanDix Software

2000
Ekskl. moms: 2.000,00 DKK Inkl. moms: 2.500,00 DKK
Sony Sound Forge Pro er førstevalget for nutidens kreative og produktive kunstnere, producenter og redaktører. Optag lyd hurtigt på en bundsolid platform, der klarer avanceret lyd forarbejdnings opgaver med kirurgisk præcision, og skaber top-notch master filer med lethed.. Forventet leveringstid er 0 - 3 timer på hverdage

Version: Seneste version - Vis detaljer

* Påkrævede felter

Ekskl. moms: 2.000,00 DKK Inkl. moms: 2.500,00 DKK

Beskrivelse - Sound Forge Pro - Volume License

Sound Forge Pro er anvendelsen af valg for en generation af kreative og produktive kunstnere, producenter og redaktører. Optag lyd hurtigt på et bundsolidt platform, løse avancerede audio forarbejdning opgaver med kirurgisk præcision, og gøre top-notch master files med lethed. Nye funktioner omfatter one-touch optagelse, måling for de nye kritiske standarder, mere reparation og restaurering værktøjer, og eksklusiv rundtur interoperabilitet med SpectraLayers Pro. Tilsammen disse forbedringer gør denne udgave af Sound Forge Pro den dybeste og mest avancerede lydredigering platform til rådighed.

 

 

Lydredigering

Se alle produkter fra kategorien Lydredigering , Se alle Sound Forge, alle produckter fra Sound Forge eller all Sound Forge produkter

Se alle Sound Forge produkter her.

Yderligere information

Version Seneste version
System Krav Ikke angivet
Produkt gruppe Lydredigering
Varenummer KSF110SL1
Leveringsomkostninger 0
Forventet leveringstid (Timer) 0 - 3
Min. antal pr. ordre 1
Platform Windows
Producent MAGIX
PC/Brugere 1 PC / Enhed
Periode Livstid
Produkt type Volume License
Produkt type (Øvrigt) Ny licens
Produkt sprog Engelsk
Forhandles til Erhverv
Betaling muligheder Debit/Kreditkort, PayPal, Faktura med kredit for virksomheder, Alm. bankoverførsel.
Video demo Nej
Download Ved behov for at teste denne software før køb benyt da venligst funktionen "Stil et spørgsmål" så bliver du kontaktet hurtigst muligt.

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede.
Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål til vores produkter så benyt endelig vores "Stil et spørgmål" funktion.