Mindjet MindManager - Find din MindManager løsning her.

Vores udvalg af Mindjet MindManager - Find din MindManager løsning her.

Mindjet MindManager - Find din MindManager løsning her.

Mindjet MindManager er professionelt markedsledende mindmapping software. Brug MindManager til visuelt at illustrere dine tanker og ideer. Du kan forbinde mange emner, nøgleord eller hele projekter på tværs af hinanden, i relation til hinanden i forskellige designs og formateringer. Brug MindManager når du skal brainstorme, få nye ideer eller kommunikere dine planer til andre. Kun MindManager har avancerede funktioner til projektstyring og forretningsplanlægning, som du ikke finder andre steder.

5 vare(r)

 1. MindManager

  MindManager

  MindManager - Den klassiske enkeltbrugerlicens til den lille virksomhed eller private bruger. MindManager hjælper med at få overblik over komplekse ideer, projekter og oplysninger.

  Produkt version/Model: 2021

  Vis detaljer

  ID: LCMM

  Ekskl. moms: 2.650,00 kr Inkl. moms: 3.312,50 kr

 2. MindManager

  MindManager (Abonnement)

  Det årlige abonnement med MindManager er praktisk for dig eller jer der vil have alle de nyeste funktioner til både Windows og MAC, herunder muligheden for at samarbejde i skyen med dit team. Du skal ikke tænkte på opgraderinger, kompatibilitet med andre MindManager brugere eller om du har de rette tilkøb. Med denne løsning har du hele pakken inklusive MindManager GO, MindManager Snap, Co-Editing og Microsoft Teams.

  Produkt version/Model: 2021

  Vis detaljer

  ID: LCMM2020SUB1ML1

  Ekskl. moms: 1.256,00 kr Inkl. moms: 1.570,00 kr

 3. MindManager

  MindManager - Government

  MindManager - Enkelt bruger licens til offentlige institutioner. MindManager hjælper med at få overblik over komplekse ideer, projekter og oplysninger.

  Produkt version/Model: 2021

  Vis detaljer

  ID: LCMM21MLGOV1

  Ekskl. moms: 2.650,00 kr Inkl. moms: 3.312,50 kr

 4. MindManager

  MindManager Enterprise

  MindManager Enterprise breder styrken med strategisk visuel mindmapping ud til hele organisationen og gør samarbejdet mere effektivt med mulighed for integration med SharePoint. Minimum antal for bestilling er 5 brugere.

  Produkt version/Model: 2021/13

  Vis detaljer

  ID: LCMM21M13ENTBD1

  Ekskl. moms: 2.720,00 kr Inkl. moms: 3.400,00 kr

 5. MindManager

  MindManager Student

  MindManager hjælper med at se komplekse ideer og forholdet mellem forskellige oplysninger tydeligt. Denne special version af MindManager licens forhandles udelukkende til private studenter og lærere med studiekort i skandinavien. Der foretages validering. Der leveres en elektronisk livstids licens. Der er intet abonnement. Licensen er både til Windows og MAC

  Produkt version/Model: 2021/13

  Vis detaljer

  ID: LCMM21M13STUA

  Ekskl. moms: 500,00 kr Inkl. moms: 625,00 kr

5 vare(r)

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede. Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål så kontakt os endelig.

 


   

MindManager
for Mac

 

MindManager
for Windows

 

MindManager
Enterprise

             

Visualisering

  Ja   Ja   Ja

Udvidet visualisering

      Ja   Ja

Universal Fil Eksport

  Ja   Ja   Ja

Zapier Integration

      Ja   Ja

MindManager Server & SharePoint synkronisering

          Ja

Netværksudrulning/Deployment

          Ja
   
Cookie Settings