Mobil antivirus og sikkerhed fra G Data

Mobil antivirus og sikkerhed fra G Data

Mobil antivirus og sikkerhed fra G Data - omfattende beskyttelse mod malware, ondsindede apps og phishing-angreb. Find mistede enheder eller fjern og slet deres indhold eksternt for at forhindre uautoriseret adgang. Den effektive phishing og web-beskyttelse benytter den nyeste cloud-teknologi til at registrere og udslette truslerne.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede. Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål så kontakt os endelig.

 

Kontakt os eller få et uforpligtende tilbud

Vi har rigtigt mange software løsninger, f.eks. software til standard desktop installationer, volumen licenser, leje licenser, opgraderinger, migrering muligheder, vedligeholdelsesaftaler osv. Hvis du er i tvivl eller har behov for indkøb i større antal er det altid en god ide anmode om et uforpligtende tilbud eller kontakte os før du handler.