ESET - antivirus-programmer

ESET er igen i 2015 anbefalet efter test af førende Danske forbruger magasiner ESET anses blandt de førende eksperter og producerer de bedste produkter på markedet til beskyttelse af din computer.

5 vare(r)

Liste  Tabel 

 1. scandix.dk-ESET-EIS1N1-20
  ESET Internet Security
  ESET Internet Security tilbyder daglige internetbrugere bundsolid beskyttelse, som bygger på ESET's velkendte optimale balance mellem detektion, hastighed og anvendelighed. Ud over at du får gennemtestet ESET Antivirus, beskyttes dit webcam, og det bliver mere sikkert at foretage banktransaktioner online. Du kan også teste intelligente enheder, der er tilsluttet til din router, for sårbarheder.

  Vis detaljer

  ID: EIS1N1

  Ekskl. moms: 225,00 kr Inkl. moms: 281,25 kr

 2. scandix.dk-ESET-5601200001-20
  ESET Internet Security - Licensfornyelse
  Bestil fornyelse af din eksisterende ESET Smart Security licens her. Du kan forny dit ESET produkt licens op til 60 dage før din licens udløber, eller op til 60 dage efter. For at forny skal du angive dit ESET brugernavn. Efter bestilling kræves der ingen yderligere handlinger. Fornyelsen sker automatisk.

  Vis detaljer

  ID: 5601200001

  Ekskl. moms: 210,00 kr Inkl. moms: 262,50 kr

 3. scandix.dk-ESET-EAV1N1-20
  ESET NOD32 Antivirus
  ESET Antivirus (NOD32) på Dansk beskytter dig mod virus og spyware på allerhøjeste niveau når du arbejder online, er på sociale netværk, downloader filer, spiller onlinespil eller udveksler data via et flytbart medie. Ved bestilling af denne vare får du en fuldt gyldig licens til det antal brugere og den periode du vælger. Med denne licens får du en ny ScanDix er autoriseret ESET forhandler.

  Vis detaljer

  ID: EAV1N1

  Ekskl. moms: 220,00 kr Inkl. moms: 275,00 kr

 4. scandix.dk-ESET-5501200001-20
  ESET NOD32 Antivirus - Licensfornyelse
  Bestil fornyelse af din eksisterende ESET NOD32 Antivirus licens her. Du kan forny dit ESET produkt licens op til 60 dage før din licens udløber, eller op til 60 dage efter. For at forny skal du angive dit ESET brugernavn. Efter bestilling kræves der ingen yderligere handlinger. Fornyelsen sker automatisk.

  Vis detaljer

  ID: 5501200001

  Ekskl. moms: 158,00 kr Inkl. moms: 197,50 kr

 5. scandix.dk-ESET-ESS1NB1-20
  ESET Smart Security
  ESET Smart Security er en alt-i-en beskyttelse så du kan arbejde, spille og bruge Internettet med ro i sindet. ESET Smart Security giver flere lag af beskyttelse når du benytter internettet og beskytter din identitet med Antivirus, Anti-Theft og Personal Firewall.

  Vis detaljer

  ID: ESS1NB1

  Ekskl. moms: 300,00 kr Inkl. moms: 375,00 kr

5 vare(r)

Liste  Tabel 

ESET NOD32 Antivirus er den mest effektive beskyttelse, du kan finde til at bekæmpe nutidens enorme mængder af trusler fra internettet og e-mails. Du får omfattende antivirus- og antispyware beskyttelse uden at det påvirker din computers ydeevne. Ved hjælp af den avancerede ThreatSense teknologi beskytter ESET NOD32 Antivirus dig proaktivt mod angreb, selv i de første kritiske timer, når andre producenters produkter ikke er opmærksomme på at angrebet overhovedet eksisterer. ESET NOD32 Antivirus sporer og deaktiverer såvel kendte som ukendte virus, trojanske heste, orme, adware, spyware, rootkits og andre internettrusler. ESET NOD32 Antivirus er også en af de hurtigste antivirusløsninger, så hurtig at du ikke engang vil lægge mærke til at det kører på din PC. Og så er det både utroligt nemt at bruge og let at skræddersy til dine specifikke behov.

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede. Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål så kontakt os endelig.

 

Kontakt os eller få et uforpligtende tilbud

Vi har rigtigt mange software løsninger, f.eks. software til standard desktop installationer, volumen licenser, leje licenser, opgraderinger, migrering muligheder, vedligeholdelsesaftaler osv. Hvis du er i tvivl eller har behov for indkøb i større antal er det altid en god ide anmode om et uforpligtende tilbud eller kontakte os før du handler.