• ESET Internet Security
 • MindManager
 • PaintShop Pro

Snagit

Snagit

Snagit fra TechSmith giver dig adgang til avanceret ny teknologi og fantastiske nye funktioner i hele programmet. Snagit giver din organisation professionelle videooptagelser og mere effektiv og lynhurtig billedredigering. Du kan endda udtrække og redigere tekst direkte fra dine billeder! Du behøver ingen erfaring og softwaren er tilgængelig på Windows og Mac. Første års maintenance (support og programopdateringer) er inklusive og obligatorisk. Uanset om du er privat eller en organisation så er licens programmet super enkelt. Du kan med fordel bruge filtreringen i venstre side til at finde netop den licens der passer til dig.

6 vare(r)

Liste  Tabel 

 1. Snagit

  Snagit

  Snagit sparer dig tid og besvær ved at bruge visuelle illustrationer. Med Snagit kan du kort sagt vise hvad du vil fortælle så du minimerer misforståelser og fejlfortolkninger. Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling.

  Produkt version/Model: 2022

  Vis detaljer

  ID: SN01C-N-22

  Ekskl. moms: 440,00 kr Inkl. moms: 550,00 kr Ned til: 232,50 kr

 2. Snagit

  Snagit - Government

  Snagit Government forhandles udelukkende til offentlige institutioner, herunder kommuner, forsvaret, hospitaler, kirker, ministerier, styrelser mv. Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling.

  Produkt version/Model: 2022

  Vis detaljer

  ID: SN01G-N-22

  Ekskl. moms: 376,00 kr Inkl. moms: 470,00 kr Ned til: 281,25 kr

 3. Snagit

  Snagit - Opgradering

  Med denne vare kan du opgradere din gamle licens til Snagit - For at bestille denne vare skal du have en eksisterende og korresponderende licensnøgle. Både private, virksomheder, uddannelsesinstitutioner (30% rabat) og offentlige institutioner (15% rabat) kan benytte denne bestillingsform. Dette er et opgraderings produkt der kræver en eksisterende licens.

  Produkt version/Model: 2022

  Vis detaljer

  ID: SN01C-U-22

  Ekskl. moms: 245,00 kr Inkl. moms: 306,25 kr Ned til: 123,00 kr

 4. Snagit

  Snagit - Seat Extension

  Med Snagit seat Extension kan du tilkøbe flere brugere til en eksisterende licens med gyldig maintenance aftale (Vedligehold). Dette sikrer dig at din eksisterende maintenance aftale og den du tilkøber får samme slutdato, hvilket gør den løbende licenshåndtering meget nemmere. Se beskrivelse for yderligere instruktioner.

  Produkt version/Model: 2022

  Vis detaljer

  ID: SN01C-X-22

  Ekskl. moms: 416,00 kr Inkl. moms: 520,00 kr Ned til: 213,75 kr

 5. Snagit

  Snagit - Site License

  En Snagit SMB site license sparer hele organisationen - tid, administration og penge. Med én licens kan hele organisationen benytte softwaren, ubegrænset og altid i nyeste versioner. Har du behov for en site license så skal du kontakte os for beregning af et tilbud. Processen foregår ved at du opretter en bestilling (gratis og uforpligtende) om at blive kontaktet. Herefter vil en TechSmith salgsansvarlig umiddelbart efter kontakte dig i det tidsinterval du har valgt. Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling.

  Produkt version/Model: 2022

  Vis detaljer

  ID: SNCSLA1

  Ekskl. moms: 0,00 kr Inkl. moms: 0,00 kr

 6. Snagit

  Snagit Maintenance

  Snagit tilbyder brug af visuelle illustrationer for at minimere misforståelser og fejlfortolkninger. Dette produkt er udelukkende maintenance - vedligehold af eksisterende licens. Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling.

  Produkt version/Model: 2022

  Vis detaljer

  ID: SN01C-R-1

  Ekskl. moms: 90,00 kr Inkl. moms: 112,50 kr Ned til: 45,00 kr

6 vare(r)

Liste  Tabel 

Vi har adgang til alle Snagit løsninger. Har du behov for Snagit løsninger eller license som du ikke umiddelbart finder her så kontakt os venligst.

Snagit fra TechSmith

 Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne software forhandlere i Danmark, så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede. Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Vi har rigtigt mange software løsninger, f.eks. software til standard desktop installationer, volumen licenser, leje af licenser, opgraderinger, migrering, vedligeholdelsesaftaler osv. Hvis du er i tvivl eller har behov for indkøb i større antal, eller andet end det du finder i vores webshop så er det altid en god ide anmode om et uforpligtende tilbud eller kontakte os før du handler.

 

Mindjet ABBYY Corel BullGuard Bitdefender Enfocus G DATA Microsoft ESET MAGIX TechSmith

Cookie Settings