Kategorier

Cart:

0 vare(r) - 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

0

G Data Security

G Data TotalProtection 2014 er den nye komplette løsning til all-round beskyttelse af din computer. G Data TotalProtection bruger den nye CloseGap teknologi til at levere den bedst mulige realtids beskyttelse mod virus, hacking, spam og alle trusler fra internettet. Backup og datalager beskytte mod tab af data og tyveri. Den aktive hybrid beskyttelse omfatter også landespecifikke trusler imens firewallen arbejder diskret i baggrunden uden ikke forsinke dig når du benytter din computer

Standard software til private og virksomheder

ScanDix forhandler standardsoftware løsninger der kan indkøbes enkeltvis til f.eks. private, virksomheder eller studenter. For skoler og offentlige institutioner anbefales det at starte på software til skoler og uddannelsesinstitutioner, software til offentlige institutioner, software til non-profit organisationer eller kontakt os for hjælp til at finde det produkt der passer bedst.

1 vare(r)

Liste  Tabel 

 1. scandix.dk-G Data-C1003ESD12001-20

  G Data Total Security 2018

  G Data Total Security er den komplette løsning til all-round beskyttelse. G Data TotalProtection bruger den nye CloseGap teknologi til at levere den bedst mulige realtids beskyttelse mod vira, hacking, spam og alle trusler fra internettet.

  Version: 2018 - Vis detaljer

  ID: C1003ESD12001

  Ekskl. moms: 190,00 DKK Inkl. moms: 237,50 DKK

1 vare(r)

Liste  Tabel