Kategorier

Cart:

0 vare(r) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

scandix.dk-SBS-TEBB5000W-31

Flere visninger

  • scandix.dk-SBS-TEBB5000W-01

Portable battery-backup 5000 mA for smartphone and mobiles, micro-usb cable included, white color

ScanDix

155
Ekskl. moms: 155,00 kr Inkl. moms: 193,75 kr
Portable battery-backup 5000 mA for smartphone and mobiles, micro-usb cable included, white color. Denne vare er kompatibel med: 1xUSB 1A - STD, og den kategoriseres under: Portable charger

Beskrivelse - Portable battery-backup 5000 mA for smartphone and mobiles, micro-usb cable included, white color

SBS blev grundlagt i den italienske provins Novara i 1994. I dag er det et internationalt anerkendt firma, der tilbyder unikt tilbehør til smartphones, pc'er og tabletter SBS er indbegrebet af det stilfulde italienske design, der er rettet mod kunder, der kræver det bedste.

Gadgets & Tilbehør

Se alle produkter fra kategorien Gadgets & Tilbehør , Se alle Gadgets, alle produckter fra Gadgets eller all Gadgets produkter

Yderligere information

Varenummer TEBB5000W
Producent SBS
Forhandles til Erhverv, Privat, Alle
Produkt gruppe Gadgets & Tilbehør

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede.
Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål så kontakt os endelig.