• ESET Internet Security
 • MindManager
 • PaintShop Pro

Pitstop

Pitstop

Pitstop Pro er et Acrobat-plugin, der automatisk udfører PDF-preflight-tjek og lader dig redigere PDF-filer i Acrobat-grænsefladen.

Desuden er Pitstop værktøjer med et stort antal redigeringsmuligheder der gør det nemt at foretage de sidste korrektioner, både for individuelle objekter og globalt i hele PDF-dokumenter. Værktøjerne i PitStop Pro er produktionsorienterede og giver mulighed for at løse de problemer, man rent faktisk oplever i arbejdsgangen. Industristandard-preflight-motoren i PitStop Pro kontrollerer alle aspekter i PDF-filerne og præciserer nøjagtigt hvor problemerne er. Embedded Certified PDF-teknologi signerer digitalt dine PDF-filer for at sikre deres kvalitet. PitStop Server til kvalitets og forhåndskontrol af PDF- filer benyttes oftest af trykkerier.

1 vare(r)

Liste  Tabel 

 1. PitStop Pro

  PitStop Pro (Abonnement)

  Enfocus PitStop Pro abonnementslicens fra Enfocus. Benyttes til pre-flight, redigering, reparation og rapportering for enhver PDF. PitStop Pro er et Adobe Acrobat-plugin. Tilgængeligt som månedligt eller årligt abonnement Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling.

  Produkt version/Model: 2022

  Vis detaljer

  ID: PPR_SUB_M

  Ekskl. moms: 270,00 kr Inkl. moms: 337,50 kr

1 vare(r)

Liste  Tabel 

Cookie Settings