• ESET Internet Security
 • MindManager
 • PaintShop Pro

Pitstop

Pitstop

Pitstop Pro er et Acrobat-plugin, der automatisk udfører PDF-preflight-tjek og lader dig redigere PDF-filer i Acrobat-grænsefladen.

Desuden er Pitstop værktøjer med et stort antal redigeringsmuligheder der gør det nemt at foretage de sidste korrektioner, både for individuelle objekter og globalt i hele PDF-dokumenter. Værktøjerne i PitStop Pro er produktionsorienterede og giver mulighed for at løse de problemer, man rent faktisk oplever i arbejdsgangen. Industristandard-preflight-motoren i PitStop Pro kontrollerer alle aspekter i PDF-filerne og præciserer nøjagtigt hvor problemerne er. Embedded Certified PDF-teknologi signerer digitalt dine PDF-filer for at sikre deres kvalitet. PitStop Server til kvalitets og forhåndskontrol af PDF- filer benyttes oftest af trykkerier.

10 vare(r)

Liste  Tabel 

 1. PitStop Pro

  # PitStop Pro #

  Enfocus PitStop Pro permanent eje licens uden årlig maintenance. For brugeren der vil eje licensen i den version den er købt i, uden årlig vedligehold. Benyttes til pre-flight, redigering, reparation og rapportering for enhver PDF. PitStop Pro er et Adobe Acrobat-plugin.

  Produkt version/Model: 2021

  Vis detaljer

  ID: PPE

  Ekskl. moms: 5.465,00 kr Inkl. moms: 6.831,25 kr Ned til: 4.837,50 kr

 2. PitStop Pro

  PitStop Pro (Abonnement)

  Enfocus PitStop Pro abonnementslicens fra Enfocus. Benyttes til pre-flight, redigering, reparation og rapportering for enhver PDF. PitStop Pro er et Adobe Acrobat-plugin. Tilgængeligt som månedligt eller årligt abonnement Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling.

  Produkt version/Model: 2022

  Vis detaljer

  ID: PPR_SUB_M

  Ekskl. moms: 270,00 kr Inkl. moms: 337,50 kr

 3. PitStop Pro

  PitStop Pro (inkl. vedligehold)

  Enfocus PitStop Pro permanent eje licens med årlig maintenance. For brugeren der vil eje licensen, men stadig modtage support og nyeste versioner til billigste pris. PitStop Pro er et Adobe Acrobat-plugin. Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling.

  Produkt version/Model: 2021

  Vis detaljer

  ID: PP

  Ekskl. moms: 5.130,00 kr Inkl. moms: 6.412,50 kr Ned til: 6.175,00 kr

 4. PitStop Pro (Upgrade)

  PitStop Pro (Opgradering)

  Vi har gjort det virkelig nemt at opgradere din desktop installation af PitStop Pro til den seneste version. Bestil opgraderingen af PitStop Pro her. Angiv hvilken version du har nu (maks to versioner tilbage) og dit nuværende licensnummer. Og vi klarer resten. Dette er et opgraderings produkt der kræver oplysning om eksisterende licens.

  Produkt version/Model: 2021

  Vis detaljer

  ID: PPU1E

  Ekskl. moms: 1.850,00 kr Inkl. moms: 2.312,50 kr Ned til: 1.475,00 kr

 5. PitStop Pro

  PitStop Pro - Maintenance

  PitStop Maintenance kombinerer gratis produktopdateringer, prioriteret teknisk support og gratis uddannelse. Det garanterer dig at få mest muligt ud af din Enfocus-softwareinvestering.

  Produkt version/Model: 2021

  Vis detaljer

  ID: PP_M1

  Ekskl. moms: 90,00 kr Inkl. moms: 112,50 kr

 6. PitStop Pro (Upgrade)

  PitStop Pro - Upgrade (Inkl. Maintenance)

  PitStop Pro-opgraderingslicens, som inkluderer vedligeholdelsesopdateringer med innovative funktioner, der løser pre-flighting, redigering, reparation og rapportering for enhver PDF

  Produkt version/Model: 2021

  Vis detaljer

  ID: PPU1

  Ekskl. moms: 1.480,00 kr Inkl. moms: 1.850,00 kr Ned til: 1.475,00 kr

 7. PitStop Server

  PitStop Server

  Kvalitetskontrol af ​​PDF-filer inden udskrivning eller online publicering er helt afgørende for at sikre det rigtige resultat. Forhåndskontrol af PDF-filer, kontrol og korrektion af problemer med farver, billeder, beskæring, et cetera, før de går til print er blevet almindelig praksis i branchen. I dag benytter mere end 80% trykkerier professionelle forhåndskontrol værktøjer. Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling.

  Produkt version/Model: 2021

  Vis detaljer

  ID: ss

  Ekskl. moms: 28.260,00 kr Inkl. moms: 35.325,00 kr Ned til: 24.725,00 kr

 8. Pitstop Server Subscription

  Pitstop Server (Abonnement)

  Kvalitetskontrol af ​​PDF-filer inden udskrivning eller online publicering er helt afgørende for at sikre det rigtige resultat. Forhåndskontrol af PDF-filer, kontrol og korrektion af problemer med farver, billeder, beskæring, et cetera, før de går til print er blevet almindelig praksis i branchen. I dag benytter mere end 80% trykkerier professionelle forhåndskontrol værktøjer. PitStop Server er uden sidestykke markedsledende på dette område. Dette er en licens baseret på årlig leje af produktet. Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling.

  Produkt version/Model: 2021

  Vis detaljer

  ID: SS_SUB_M

  Ekskl. moms: 1.225,00 kr Inkl. moms: 1.531,25 kr

 9. PitStop Server (Opgradering)

  PitStop Server (Opgradering)

  Kvalitetskontrol af ​​PDF-filer inden udskrivning eller online publicering er helt afgørende for at sikre det rigtige resultat. Forhåndskontrol af PDF-filer, kontrol og korrektion af problemer med farver, billeder, beskæring, et cetera, før de går til print er blevet almindelig praksis i branchen. I dag benytter mere end 80% trykkerier professionelle forhåndskontrol værktøjer. PitStop Server er uden sidestykke markedsledende på dette område. Dette er et opgraderings produkt der kræver oplysning om eksisterende licens.

  Produkt version/Model: 2021

  Vis detaljer

  ID: SSU1

  Ekskl. moms: 7.365,00 kr Inkl. moms: 9.206,25 kr Ned til: 6.445,00 kr

 10. PitStop Server

  PitStop Server - Maintenance

  Kvalitetskontrol af ​​PDF-filer inden udskrivning eller online publicering er helt afgørende for at sikre det rigtige resultat. Forhåndskontrol af PDF-filer, kontrol og korrektion af problemer med farver, billeder, beskæring, et cetera, før de går til print er blevet almindelig praksis i branchen. I dag benytter mere end 80% trykkerier professionelle forhåndskontrol værktøjer. PitStop Server er uden sidestykke markedsledende på dette område. Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling.

  Produkt version/Model: 2021

  Vis detaljer

  ID: NSS_M1

  Ekskl. moms: 465,00 kr Inkl. moms: 581,25 kr

10 vare(r)

Liste  Tabel 

Cookie Settings