Kategorier

Cart:

0 vare(r) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

scandix.dk-Enfocus-SSU11F8E-31

Flere visninger

  • scandix.dk-Enfocus-SSU11F8E-01

PitStop Server Opgradering from 08 2017

ScanDix

11250
Ekskl. moms: 11.250,00 kr Inkl. moms: 14.062,50 kr
Kvalitetskontrol af ​​PDF-filer inden udskrivning eller online publicering er helt afgørende for at sikre det rigtige resultat. Forhåndskontrol af PDF-filer, kontrol og korrektion af problemer med farver, billeder, beskæring, et cetera, før de går til print er blevet almindelig praksis i branchen. I dag benytter mere end 80% trykkerier professionelle forhåndskontrol værktøjer. PitStop Server 12 er uden sidestykke markedsledende på dette område.
ELLER

Beskrivelse - PitStop Server Opgradering from 08

Ved bestilling af opgradering(er) skal du oplyse det aktuelle licens / serienummer fra det produkt du vil opgradere fra. Modtager vi ikke licensnummer fra dig i forbindelse med din bestilling vil vi kontakte dig.

PDF Redigering

Se alle produkter fra kategorien PDF Redigering , Se alle Enfocus, alle produckter fra Enfocus eller all Enfocus produkter

Yderligere information

Varenummer SSU11F8E
Produkt gruppe PDF Redigering
Forhandles til Erhverv, Stat og kommune
System Krav Nej
Forventet leveringstid (Timer) 0 - 3
Platform Windows
Producent Enfocus
PC/Brugere 1 PC / Enhed
Periode Nej
Produkt sprog Engelsk
Video demo Nej

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede.
Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål så kontakt os endelig.

-->