scandix.dk-Enfocus-PPVLEVELB11E-31

Flere visninger

  • scandix.dk-Enfocus-PPVLEVELB11E-01
  • scandix.dk-Enfocus-PPVLEVELB11E-01

PitStop Pro (Volumen licens)

Version 2018

ScanDix

4200
Ekskl. moms: 4.200,00 kr Inkl. moms: 5.250,00 kr
  • Køb 10 for 3.950,00 kr (4.937,50 kr inkl. moms) pr. styk og spar 6%
  • Køb 25 for 3.690,00 kr (4.612,50 kr inkl. moms) pr. styk og spar 13%
Som en professionel udgiver, ved du at PDF-filer kan være besværlige at arbejde med. De genereres ikke som forventet, output er ikke som forventet, og du er ofte nødt til at redigere PDF filen selvom Adobe Acrobat ikke understøtter det. PitStop Pro er løsningen på disse udfordringer.
ELLER

Beskrivelse - PitStop Pro (Volumen licens)

PDF-filer kan være vældigt besværlige at arbejde med. Dine kunder leverer dem ikke som forventet, du er ikke designet som du vil have dem til, og mere end ofte har du brug for at redigere PDF filerne selvom Adobe Acrobat ikke understøtter det. PitStop Pro er et plug-in til Adobe Acrobat, der løser dine PDF problemer. Med PitStop Pro, kan du kontrollere og redigere PDF så let som ingenting.

PDF Redigering

Se alle produkter fra kategorien PDF Redigering , Se alle Pitstop, alle produckter fra Pitstop eller all Pitstop produkter

Yderligere information

Varenummer PPVLEVELB11E
Produkt gruppe PDF Redigering
Forhandles til Erhverv
System Krav Nej
Platform Windows
Producent Enfocus
PC/Brugere 1 PC / Enhed
Periode Livstid
Produkt sprog Engelsk
Video demo Ikke tilgængelig
Yderligere information enfocus.com


Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede. Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål så kontakt os endelig.