• ESET Internet Security
 • MindManager
 • PaintShop Pro

Pinnacle

Pinnacle

Pinnacle er et af de få videoredigeringsprogrammer der leveres og produceres på Dansk. Med Pinnacle arbejder du effektivt, kreativt og du får kontrolmulighederne til at redigere som en professionel. Rediger med høj præcision og brug de mange værktøjer som f.eks. Multi-kamera, skærmoptagelse, Split Screen video og sofistikerede lydværktøjer. Vælg mellem Pinnacle Studio, Pinnacle Studio plus eller Pinnacle Studio Ultimate. Alle versioner har Dansk understøttelse. Hvis du skal bruge volumen licenser eller andre varianter så kontakt os venligst for et tilbud.

4 vare(r)

Liste  Tabel 

 1. Pinnacle Studio

  Pinnacle Studio

  Pinnacle Studio er software til videoredigering - på Dansk. Pinnacle Studio er et sofistikeret videoredigeringsprogram, der er meget nemt at bruge. Op til 6 video-/lydspor, Fuld HD, drag-and-drop videoredigering.

  Produkt version/Model: 25

  Vis detaljer

  ID: ESDPNST25STML

  Ekskl. moms: 376,00 kr Inkl. moms: 470,00 kr

 2. Pinnacle Studio Plus

  Pinnacle Studio Plus

  Pinnacle Studio Plus er komplet HD-videoredigering. Du får et sofistikeret videoredigeringsprogram, der er meget nemt at bruge, og så er det på Dansk. Mulighed for op til 24 video/lydspor, brugerdefineret interface, tastaturgenveje, bevægelsessporing og meget mere.

  Produkt version/Model: 25

  Vis detaljer

  ID: ESDPNST25PLML

  Ekskl. moms: 620,00 kr Inkl. moms: 775,00 kr

 3. Pinnacle Studio Ultimate

  Pinnacle Studio Ultimate

  Pinnacle Studio Ultimate, prisvindende videoredigeringssoftware, alle de funktioner, du har brug for. Ubegrænset video/lydspor. Redigering af flere kameraer, stop-motion-animation og meget mere.

  Produkt version/Model: 25

  Vis detaljer

  ID: ESDPNST25ULML

  Ekskl. moms: 800,00 kr Inkl. moms: 1.000,00 kr

 4. Pinnacle Studio Ultimate

  Pinnacle Studio Ultimate Academic

  Pinnacle Studio Ultimate - Videoredigering og Live Screen Capture - Denne licens til uddannelsesinstitutioner forhandles udelukkende i et minimum af 2 licenser. Dette produkt forhandles udelukkende til skoler og uddannelsesinstitutioner.

  Produkt version/Model: 25

  Vis detaljer

  ID: LCPNST25ULMLA1

  Ekskl. moms: 296,00 kr Inkl. moms: 370,00 kr

4 vare(r)

Liste  Tabel Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne software forhandlere i Danmark, så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede. Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Vi har rigtigt mange software løsninger, f.eks. software til standard desktop installationer, volumen licenser, leje af licenser, opgraderinger, migrering, vedligeholdelsesaftaler osv. Hvis du er i tvivl eller har behov for indkøb i større antal, eller andet end det du finder i vores webshop så er det altid en god ide anmode om et uforpligtende tilbud eller kontakte os før du handler.

 

Mindjet ABBYY Corel BullGuard Bitdefender Enfocus G DATA Microsoft ESET MAGIX TechSmith

Cookie Settings