• ESET Internet Security
 • MindManager
 • PaintShop Pro

Painter

Painter

Corel Painter er en rasterbaseret digital kunstapplikation, der er skabt til så nøjagtigt som muligt at simulere udseendet og adfærden af traditionelle medier, der er forbundet med tegning, maling og tryk. Det er beregnet til at blive brugt i realtid af professionelle digitale kunstnere som et funktionelt kreativt værktøj.

3 vare(r)

Liste  Tabel 

 1. Corel Painter

  Painter

  Corel Painter er verdens førende inden for digital kunst. Designet til kunstnere af kunstnere, åbner det op for en verden af ​​kreativitet ved at tilbyde progressive tegneværktøjer, livagtige Natural-Media pensler og den mest realistiske digitale maler Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling.

  Produkt version/Model: 2023

  Vis detaljer

  ID: ESDPTR2023ML

  Ekskl. moms: 3.030,00 kr Inkl. moms: 3.787,50 kr Ned til: 869,99 kr

 2. Corel Painter

  Painter (Opgradering)

  Corel Painter er verdens førende inden for digital kunst. Designet til kunstnere af kunstnere, åbner det op for en verden af ​​kreativitet ved at tilbyde progressive tegneværktøjer, livagtige Natural-Media pensler og den mest realistiske digitale maler Dette er et opgraderings produkt der kræver oplysning om eksisterende licens.

  Produkt version/Model: 2023

  Vis detaljer

  ID: ESDPTR2023MLUG

  Ekskl. moms: 1.616,00 kr Inkl. moms: 2.020,00 kr

 3. Corel Painter Essentials

  Painter Essentials

  Painter Essentials is a digital art made simple from traditional to uniquely Painter. Every brush in Essentials was custom selected for new digital artists from our professional Painter art studio - This perpetual license Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling.

  Produkt version/Model: 8

  Vis detaljer

  ID: ESDPE8MLPCM

  Ekskl. moms: 296,00 kr Inkl. moms: 370,00 kr

3 vare(r)

Liste  Tabel 

PainterSelvom vi er den mest opdaterede og velbeskrevne software forhandler i Danmark, så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign. som ikke er 100% opdateret. Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Vi har rigtigt mange software løsninger, f.eks. software til standard desktop installationer, volumen licenser, leje af licenser, opgraderinger, vedligeholdelsesaftaler osv. Hvis du er i tvivl eller har behov for indkøb i større antal, eller andet end det du finder i vores webshop så er det altid en god ide anmode om et uforpligtende tilbud eller kontakte os før du handler.

 

Adobe ABBYY ALTOVA ANYDESK Bitdefender Corel FARONICS SketchUp SketchUp Enfocus G DATA Microsoft ESET MAGIX TechSmith

Cookie Settings