• Corel Painter 2023
  • NortonLifeLock
  • Learn more about the latest version FineReader PDF 16 here
  • Get the latest Painter version here
  • Get the latest Painter version here
  • Learn more about new PaintShop Pro 2023 Ultimate here

Om ScanDix

ScanDix

ScanDix er en effektiv og engageret softwareforhandler med speciale i og licensrådgivning, licensstyring og licensoptimering. ScanDix blev grundlagt i 2012.

Helt grundlæggende fungerer ScanDix lidt anderledes end andre lignende forhandlere. Vi har ikke store flotte domiciler, ingen smarte sælgere, ingen unødvendige mellemledere og receptionister og ingen direktionsgange.

Men det vi har - er en effektiv logistik, fingeren på pulsen der gennem flid og erfaring har gjort os til en familieejet handelsvirksomhed med hurtig kommunikation og en software forhandler der leverer professionelle software løsninger og nicheprodukter med stor respekt for produktet såvel som for kunden. 

Alle skal have en god oplevelse.

Alle får en god service, hvad end det er private der skal bruge et godt antivirus produkt, skoler der skal forsyne klasseværelser med special software eller multinationale virksomheder der skal bruge strategiske volumen software licens aftaler.

Store og små software løsninger

Vi leverer hardware og softwareløsninger til nogle af de største virksomheder, skoler og offentlige institutioner i Danmark.

Inden for uddannelsessektoren, det offentlige og non-profit organisationer har vi bl.a. leveret software løsninger til Københavns Universitet, 3F, Kunstakademiet, Kriminalforsorgen, NOTA, Naturstyrelsen, Nationalbibliotek for mennesker med læsevanskeligheder, Egmont Højskolen, Mercantec, Neurodan, Hovedstadens Ordblindeskole og mange, mange andre. 

Vi kan levere store opgaver og løsninger fordi vi har den mangeårige erfaring, et fantastisk godt samarbejde med de respektive leverandører og producenter og så må vi i alt beskedenhed tilstå at vi kan lide det vi laver.

Bedre priser og bedre service

Prismæssigt er vi rigtigt godt med, du kan roligt regne med at du vil kunne få samme eller bedre pris hos ScanDix end hvad du kan andre steder.

Når du ringer til os på 70777301 i åbningstiden ml. kl. 9 - 16 på hverdage så hjælper vi dig og gør vores yderste for at du skal få svar på dine spørgsmål. Det kan f.eks. være en rigtigt god ide at ringe til os hvis du er i tvivl om hvilket produkt du skal vælge i vores webshop. Sørg for at du har en e-mail adresse vi kan sende yderligere information til så vi f.eks. kan sende dig direkte links til det rette produkt eller den oplysning du skal bruge.

Når du skriver til os - alle ugens 7 dage, 365 dage om året, i eller uden for åbningstiden, vil du opleve at vi svarer hurtigt og høfligt tilbage, vi lader dig dele dine tanker og lytter på dig og vi lader dig ikke vente på svar der aldrig kommer. Vi insisterer på at du ikke må have været i kontakt med os uden at have en god oplevelse.

Du kan med fordel bruge kontaktformularen her

Tæt samarbejde med producenterne

For hele tiden at være opdateret med de nyeste versioner, software licensvilkår og lign. er vi i tæt kontakt med producenterne af de produkter vi forhandler. Når der opstår issues hvad end det er presales, logistik eller support spørgsmål, så er det vigtigt som forhandler at vide hos hvem og hvor hélt præcist man skal henvende sig. Som kunde hos ScanDix får du del i denne værdifulde kontakt.

Stort udvalg og mange varianter

Mange af de produkter vi forhandler findes i op til flere hundrede forskellige varianter. Derfor giver det ingen mening at være lagerførende af hvert eneste varenummer. Det ville forøge priserne ganske gevaldigt og for softwarecertifikater er det ganske enkelt ikke muligt da de først skrives individuelt af producenterne når en autoriseret forhandler anmoder om det med alle de korrekte kundedata, så derfor foregår vores logistik således at alle fysiske produkter sendes direkte fra producent eller distrubutionskontor til slutkundens adresse og for så vidt angår virtuelle produkter, software downloads, elektroniske licensnøgler, serienumre, licensaftaler og lign, så går alle leveringer altid ind over vores egen logistik og vi godkender hver eneste levering før den videredistribueres til endelig levering til den ønskede e-mail.

Samlet set sparer alle parter tid og penge og den samlede besparelse kan findes direkte på prisen. Vi bestræber og på at være Danmarks mest konkurencedygtige og foretrukne softwareforhandler.

Hvad vi ikke har inhouse - herunder f.eks. support ved fysiske netværksinstallationer, træning og kursus - har vi i form af et veletableret netværk af specialister og outsourcede resourcer.

Vi ønsker dig velkommen hos ScanDix.

Benyt vores webshop her - eller kontakt os her.