Offentlige institutioner

Software løsninger til kommuner, offentlige institutioner, forsvaret mv. Mulighed for e-faktura via. EAN. Bestil som offentlig institution her i webshoppen, anmod om et tilbud, eller kontakt os for manuel ordreoprettelse.

Særlige vilkår for indkøb til skoler og uddannelsesinstitutioner

Skoler og uddannelsesinstitutioner registreret hos undervisningsministeriet opnår typisk særlige vilkår for indkøb af software. ScanDix har mange års erfaring med software til skoler, vi vejleder gerne om produkter og licensaftaler og det er naturligvis muligt at indkøbe ved brug af EAN, almindelig faktura eller kreditkort.

Enkelt brugere
Studenter, skoler og uddannelsesinstitutioner kan indkøbe software licenser til enkelte brugere der har behov for at indkøbe én licens af gangen. Find udvalget her.

Volume License
Folkeskoler, højskoler, privatskoler og stats-licenserede erhvervsskoler vil oftest have behov for volumen licenser der typisk starter fra 5 brugere og op. Find udvalget her, eller kontakt os.

Site license
Gymnasier, universiteter og uddannelsesinstitutioner med behov for indkøb til hele netværket har oftest behov for en site license. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Kommuner, offentlige institutioner, forsvaret mv. kan bestille software ved brug af EAN. Bestil som offentlig institution her i webshoppen eller kontakt os for manuel ordreoprettelse.