• ESET Internet Security
  • MindManager
  • PaintShop Pro

Software nyheder fra ScanDix

1 til 10 af 16

Side:
  1. 1
  2. 2

FineReader platformen fra ABBYY er rygraden i den digitale transformation i enhver centraliseret organisation. Med den nye FineReader 16 optimeres resultaterne yderligere, så uønskede hændelser registreres med den nødvendige hastighed i en stadig hastigt stigende digital verden.

Læs mere
           
Emne: Software as a solution af ScanDix

G DATA VPN er top sikker VPN-software, så du kan surfe anonymt og beskytte din onlineaktivitet mod uautoriseret adgang. Nu tilgængelig nu hos ScanDix!

Læs mere
           
Tags:
Emne: Antivirus & Sikkerhed af ScanDix

Hvordan fungerer TechSmith-volumenlicenser? Vi har hér besvaret nogle af de oftest stillede spørgsmål om volumenlicenser til Camtasia og Snagit.

Læs mere
           
Tags:
Emne: TechSmith af ScanDix

Pinnacle Studio 26

23/08/22 05.44

Nyt Pinnacle Studio 26 med professionel videoredigering software til Windows, alt sammen med avancerede værktøjer. filmisk effekt Uovertruffen nøjagtighed af keyframes og høj ydeevne

Læs mere
           
Emne: Design af ScanDix

De forbedrede analyseværktøjer fra G DATA Business med den seneste version 15.3 er nu tilgængelig!

Læs mere
           
Emne: Antivirus & Sikkerhed af ScanDix

Opgrader din gamle SketchUp Classic

Opgrader til et SketchUp-abonnement og få 15 % - 20 % rabat hvis du allerede har en SketchUp Classic licens. Med det nyeste SketchUp få du adgang til de nyeste funktioner og fordele ved de nyeste teknologier – inklusive det nyeste produkt, SketchUp til iPad.

Læs mere
           
Emne: Sketchup af ScanDix

Camtasia 2022 vender fundkommen og op ned på måden du laver videoredigering. Med den nye Camtasia 2022 får du masser af nye funktioner.

Læs mere
           
Emne: TechSmith af ScanDix

SketchUp for iPad er den nye, alsidige løsning til dig, der vil oprette, redigere og se 3D-modeller, uanset om du går rundt på byggepladsen, er på farten eller sidder på kontoret.

Læs mere
           
Emne: Sketchup af ScanDix

FineReader PDF - Det bedste alternativ til Adobe Acrobat

Læs mere
           
Emne: PDF & OCR af ScanDix

2022 starter godt ud med helt nye opdateringer i SketchUp Pro og LayOut. SketchUp 2022-udgivelsen inkluderer nye og forbedrede modelværktøjer, flere søgefunktioner, tidsbesparende forbedringer i LayOut og meget mere. Disse opdateringer gør det muligt for dig at arbejde hurtigere og mere enkelt, så du kan holde fokus på dine designs.

 

Læs mere
           
Emne: Sketchup Grafisk Design af ScanDix

1 til 10 af 16

Side:
  1. 1
  2. 2
Cookie Settings