• ESET Internet Security
  • MindManager
  • PaintShop Pro

Software nyheder fra ScanDix

10 vare(r)

SketchUp for iPad er den nye, alsidige løsning til dig, der vil oprette, redigere og se 3D-modeller, uanset om du går rundt på byggepladsen, er på farten eller sidder på kontoret.

Læs mere
Emne: Sketchup af ScanDix

FineReader PDF - Det bedste alternativ til Adobe Acrobat

Læs mere
Emne: PDF & OCR af ScanDix

2022 starter godt ud med helt nye opdateringer i SketchUp Pro og LayOut. SketchUp 2022-udgivelsen inkluderer nye og forbedrede modelværktøjer, flere søgefunktioner, tidsbesparende forbedringer i LayOut og meget mere. Disse opdateringer gør det muligt for dig at arbejde hurtigere og mere enkelt, så du kan holde fokus på dine designs.

 

Læs mere
Emne: Sketchup Grafisk Design af ScanDix

Corel tilbyder nogle af de nemmeste og mest intuitive verdenskendte designprodukter, der gør det muligt for eleverne at lære hurtigt og opbygge livslange designfærdigheder.

Læs mere
Emne: Skoler & Uddannelse af ScanDix

Cyberkriminelle bruger fortsat Corona-pandemien til at angribe virksomheder og forbrugere. Tallene bevæger sig stadig mod et højt niveau og er særligt ekstremt høje i forhold til begyndelsen af året.

Læs mere
Emne: Antivirus & Sikkerhed af ScanDix
Trimble der producerer Sketchup har ændret vilkår for køb og brug af Sketchup. Du ikke længere købe eller forny Sketchup Classic som livstidslicens. Hér er løsningen.Læs mere
Emne: Sketchup af ScanDix

MindManager 2021 er her og der er mange ting at glæde sig over. MindManager fortsætter med at imponere i en verden der samarbejder på tværs af organisationer, online og med hjemmearbejdspladser som aldrig før.

Læs mere
Emne: Mindmap & Projekter af ScanDix

Camtasia 2020 forenkler oprettelsen af nye videoer og gør det lettere end nogensinde for dig eller hele dit team at skabe engagerende og effektive videoer.

Læs mere
Emne: TechSmith af ScanDix

BullGuard Internet Security har igen fået udmærkelse fra det uafhængige test og analyse magasin AV Comparatives.

Læs mere
Emne: Antivirus & Sikkerhed af ScanDix

Mere end 3 millioner nye malware angreb på Android i 2017

Baseret på analyser i 2017 er trusselsituationen for android enheder fortsat meget høj med over 3 millioner nye malware eksempler. 744.065 af disse blev opdaget i fjerde kvartal af 2017. Det betyder, at G DATA-analytikere i gennemsnit tæller 8.225 nye malware-prøver til Android-operativsystemet hver eneste dag.

Læs mere
Emne: Antivirus & Sikkerhed af ScanDix

10 vare(r)

Cookie Settings