Kategorier

Cart:

0 vare(r) - 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

0

scandix.dk-NUANCE-SN-6809Z-W00-14.0-31

Flere visninger

 • scandix.dk-NUANCE-SN-6809Z-W00-14.0-01
 • scandix.dk-NUANCE-SN-6809Z-W00-14.0-01
 • scandix.dk-NUANCE-SN-6809Z-W00-14.0-01
 • scandix.dk-NUANCE-SN-6809Z-W00-14.0-01
 • scandix.dk-NUANCE-SN-6809Z-W00-14.0-01
 • scandix.dk-NUANCE-SN-6809Z-W00-14.0-01

NUANCE PaperPort (Download)

ScanDix Software

476
Ekskl. moms: 476,00 DKK Inkl. moms: 595,00 DKK
PaperPort er en enkel løsning til scanning af papir dokumenter.Du får adgang til visning, redigering og konvertering af filer på din pc - den bedste måde at blive og forblive mere organiseret, kan installeres på Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk, Spansk eller Hollandsk.. Forventet leveringstid er 0 - 3 timer på hverdage

Version: 14 - Vis detaljer

Beskrivelse - NUANCE PaperPort (Download)

PaperPort er et populært scannings og dokumenthåndterings program designet til brug på hjemmekontoret. Nemt at bruge i en kombination af et traditionelt "arkivskab" og det digitale skrivebord, PaperPort gør det muligt at scanne, organisere, finde og dele alle dine dokumenter og fotos fra din PC i en og samme løsning.

Scan og digitaliser det hele

PaperPort forbedrer mulighederne i din scanner til hurtigt at omdanne papir - mail, fotos, juridiske papirarbejde, skatteoplysninger, formularer, regninger, kvitteringer, garantier, og andre vigtige dokumenter - til søgbare PDF-filer i høj kvalitet. Den organiserer endda selv dine PDF-filer i farvekodede mapper, så informationen altid er lige ved hånden.

Millioner af brugere

PaperPort er den hurtigste og nemmeste måde at scanne, dele, søge og organisere dokumenter, filer og fotos og gør på den måde Microsoft Windows endnu mere produktivt. Det er ikke underligt millioner af mennesker verden over er afhængige af PaperPort til at eliminere papir fra deres kontor, få organiseret det hele og opnå nye niveauer af personlig effektivitet.

 

 

Dokument scanning, Kontor & DTP, PDF Redigering

Se alle produkter fra kategorien Dokument scanning, Kontor & DTP, PDF Redigering , Se alle PaperPort, alle produckter fra PaperPort eller all PaperPort produkter

Se alle PaperPort produkter her.

Yderligere information

Version 14
System Krav
 • Windows 10 32-bit or 64-bit Edition
 • Windows 8 32-bit or 64-bit Edition
 • Windows XP 32-bit SP3
 • Windows Vista 32-bit and 64-bit with SP2 or higher
 • Windows 7 32-bit and 64-bit
Produkt gruppe Dokument scanning, Kontor & DTP, PDF Redigering
Varenummer SN-6809Z-W00-14.0
Leveringsomkostninger 0
Forventet leveringstid (Timer) 0 - 3
Min. antal pr. ordre 1
Platform Windows
Producent NUANCE
PC/Brugere 1 PC / Enhed
Periode Livstid
Produkt type Elektronisk Download
Produkt type (Øvrigt) Ny licens
Produkt sprog Dansk, Engelsk, Fransk, Hollandsk, Italiensk, Japansk, Kinesisk, Norsk, Polsk, Russisk, Spansk, Svensk, Tysk
Forhandles til Erhverv, Privat
Betaling muligheder Debit/Kreditkort, PayPal, Faktura med kredit for virksomheder, Alm. bankoverførsel.
Video demo Nej
Download Ved behov for at teste denne software før køb benyt da venligst funktionen "Stil et spørgsmål" så bliver du kontaktet hurtigst muligt.

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede.
Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål til vores produkter så benyt endelig vores "Stil et spørgmål" funktion.