Kategorier

Cart:

0 vare(r) - 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

0

scandix.dk-NUANCE-SN-2889Z-W00-18.0-31

Flere visninger

  • scandix.dk-NUANCE-SN-2889Z-W00-18.0-01
  • OmniPage 18

NUANCE OmniPage

ScanDix Software

600
Ekskl. moms: 600,00 DKK Inkl. moms: 750,00 DKK
Omnipage konverterer papir, billede og PDF-filer til redigerbare dokumenter for at spare dig tid og penge ved at eliminere genindtastningen. NUANCE OmniPage. Forventet leveringstid er 3-24 timer på hverdage

Version: 18 - Vis detaljer

Beskrivelse - NUANCE OmniPage

Brug ikke tid på at genindtaste dine dokumenter - konverter dem! OmniPage er den hurtigste og mest præcise måde at konvertere papir, PDF-filer, og endda billeder fra digitalkameraer i dokumenter, du kan redigere i dine foretrukne pc-programmer. OmniPage leverer uovertruffen præcision, hastighed og innovative funktioner. Som branchens førende løsning, leverer OmniPage den mest præcise dokument konvertering til rådighed, vender papir og PDF-filer til elektroniske filer, du kan redigere, søge og dele. Desuden sikrer OmniPage at dine konverterede elektroniske dokumenter ser ud præcis som originalen - komplet med tekst, grafik, kolonner og tabeller. Alt dette betyder at OmniPage vil reducere mængden af tid brugt på at konvertere vigtige filer, så du kan fokusere på vigtigere forretningsmål.

 

 

OCR Software

Se alle produkter fra kategorien OCR Software , Se alle OmniPage, alle produckter fra OmniPage eller all OmniPage produkter

Se alle OmniPage produkter her.

Download informationsmateriale

View FileOmniPage    Size: (372.6 KB) Sammenligning af OmniPage

Yderligere information

Version 18
System Krav Nej
Produkt gruppe OCR Software
Varenummer SN-2889Z-W00-18.0
Leveringsomkostninger 0
Forventet leveringstid (Timer) 3-24
Min. antal pr. ordre 1
Platform Windows
Producent NUANCE
PC/Brugere 1 PC / Enhed
Periode Livstid
Produkt type Elektronisk Download
Produkt type (Øvrigt) Ny licens
Produkt sprog Dansk, Engelsk, Fransk, Hollandsk, Italiensk, Norsk, Spansk, Svensk, Tysk
Forhandles til Erhverv, Privat
Betaling muligheder Debit/kredit kort og faktura for godkendte virksomheder
Video demo Nej
Download Ved behov for at teste denne software før køb benyt da venligst funktionen "Stil et spørgsmål" så bliver du kontaktet hurtigst muligt.

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede.
Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål til vores produkter så benyt endelig vores "Stil et spørgmål" funktion.