Kategorier

Cart:

0 vare(r) - 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

0

scandix.dk-Microsoft-312-03977-31

Flere visninger

  • scandix.dk-Microsoft-312-03977-01

Microsoft Exchange Server 2010 Standard Edition - bokspakke

ScanDix Software

10000
Ekskl. moms: 10.000,00 DKK Inkl. moms: 12.500,00 DKK
Microsoft Exchange Server 2010 Standard Edition - Den nyeste version af Exchange hjælper dig med at forbedre forretningsresultaterne og beholde kontrollen med omkostningerne til bl.a. implementering og administration. For 5 standard klienter . Forventet leveringstid er 0 - 3 timer på hverdage

Version: Latest release - Vis detaljer

Beskrivelse - Microsoft Exchange Server 2010 Standard Edition - bokspakke

Microsoft Exchange Server er et effektiv e-mail-server program, der er kompatibelt med Windows Server 2008 x64 og R2-operativsystemer. Det giver brugerne i organisationen mulighed for at bruge Exchange-kompatible klienter, herunder Microsoft Outlook, til e-mail-kommunikation.

Brug af Exchange til virksomhedskommunikation kan sænke messaging omkostningerne med 50 til 80%, og kan øge produktiviteten hos dine medarbejdere.

Den nyeste version af Exchange hjælper dig med at forbedre forretningsresultaterne og beholde kontrollen med omkostningerne til bl.a. implementering og administration. Exchange Server 2010 øger produktiviteten hos slutbruger og it-afdeling. Med Unified Messaging samles al kommunikation i indbakken, der kan tilgås via pc, mobil, browser og talestyring. Arkiverings-mulighederne, de reducerede hardwarekrav samt den større fleksibilitet betyder en lavere TCO.

 

 

Kontor & DTP

Se alle produkter fra kategorien Kontor & DTP , Se alle Nej, alle produckter fra Nej eller all Nej produkter

Se alle Nej produkter her.

Yderligere information

Version Latest release
System Krav Nej
Produkt gruppe Kontor & DTP
Varenummer 312-03977
Leveringsomkostninger 50,00
Forventet leveringstid (Timer) 0 - 3
Min. antal pr. ordre 1
Platform Windows
Producent Microsoft
PC/Brugere 1 PC / Enhed
Periode Livstid
Produkt type Fysisk boks
Produkt type (Øvrigt) Ny licens
Produkt sprog Engelsk
Forhandles til Erhverv, Privat
Betaling muligheder Debit/kredit kort og faktura for godkendte virksomheder
Video demo Ikke tilgængelig
Download Ved behov for at teste denne software før køb benyt da venligst funktionen "Stil et spørgsmål" så bliver du kontaktet hurtigst muligt.

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede.
Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål til vores produkter så benyt endelig vores "Stil et spørgmål" funktion.