• ESET Internet Security
  • MindManager
  • PaintShop Pro

MindManager

Flere visninger

  • MindManager

MindManager Opgradering

Version 2022

ScanDix

1516
Ekskl. moms: 1.516,00 kr Inkl. moms: 1.895,00 kr
Opgrader din ældre version af MindManager Enterprise. Op til 2 versioner fra den nuværende version. Du skal bruge en eksisterende licens for at gennemføre dette køb. Dette er et opgraderings produkt der kræver oplysning om eksisterende licens.

Maks antal tegn 50

* Påkrævede felter

Ekskl. moms: 1.516,00 kr Inkl. moms: 1.895,00 kr
Betalingsmuligheder
Mindmapping & Diagrammer

Se alle produkter fra kategorien Mindmapping & Diagrammer , Se alle MindManager, alle produckter fra MindManager eller all MindManager produkter

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne software forhandlere i Danmark, så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede. Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Vi har rigtigt mange software løsninger, f.eks. software til standard desktop installationer, volumen licenser, leje af licenser, opgraderinger, migrering, vedligeholdelsesaftaler osv. Hvis du er i tvivl eller har behov for indkøb i større antal, eller andet end det du finder i vores webshop så er det altid en god ide anmode om et uforpligtende tilbud eller kontakte os før du handler.

 

Cookie Settings