MindManager for Business (Government) Maintenance

Version 2019

ScanDix

450
Ekskl. moms: 450,00 kr Inkl. moms: 562,50 kr
Mindjet MindManager volumen license (MSA/Årligt vedligehold). Offentlige institutioner kan benytte denne vare til bestilling af Mindjet Software Assurance og Support for eksisterende licenser.
Dette produkt kan indkøbes af Kommuner, offentlige institutioner, forsvaret mv. ved brug af, men ikke begrænset til e-faktura/EAN. Bestil som offentlig institution her i webshoppen, anmod om et tilbud, eller kontakt os for manuel ordreoprettelse.

* Påkrævede felter

Ekskl. moms: 450,00 kr Inkl. moms: 562,50 kr

Beskrivelse - MindManager for Business (Government) Maintenance

Mindjet er mindmapping software til visuelt at indfange og dele ideer, organisere information, skabe planer og arbejde på tværs af teams og gennemføre projekter. Mindjet integrerer informative mindmaps med opgavestyring, samarbejds- og ledelseskompetencer så du får mulighed for en komplet løsning der hjælper brugerne fra information overload til struktureret, overskuelig og integreret planlægning.

Mindmapping

Se alle produkter fra kategorien Mindmapping , Se alle MindManager, alle produckter fra MindManager eller all MindManager produkter

Yderligere information

Varenummer 102519-GOV-EMEA
Produkt gruppe Mindmapping
Forhandles til Stat og kommune
Betaling muligheder Debit/kredit kort og faktura for godkendte virksomheder
System Krav

Mindjet MindManager for Windows


Mindjet MindManager for Mac

  • Mac OS X 10.6 (Snow Leopard) or greater
  • 250 MB HDD
  • 1024 x 768 or greater display resolution
Platform MAC, Windows
Producent Mindjet|Corel
PC/Brugere 1 PC / Enhed
Periode 1 ÅR
Produkt sprog Engelsk, Fransk, Tysk
Video demo
Yderligere information mindjet.com


Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede. Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål så kontakt os endelig.