• ESET Internet Security
 • MindManager
 • PaintShop Pro

MindManager

MindManager

MindManager giver dig fleksible mind maps og fremmer fritænkningen. MindManager er meget udbredt og er f.eks. brugt til hurtig organisering af ideer, så kreativiteten ikke skal stå i vejen for produktiviteten. ScanDix er autoriserede MindManager forhandlere og kan derfor levere alle løsninger. Find f.eks. den traditionelle enkeltbruger licens, opgrader MindManager, eller opret en MindManager Enterprise volumen licens. Hjælp til valg af licens hér.

10 vare(r)

Liste  Tabel 

 1. MindManager

  # MindManager #

  MindManager - Den klassiske enkeltbrugerlicens til små virksomheder eller private brugere. MindManager hjælper med at få overblik over komplekse ideer, projekter og information. Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling.

  Produkt version/Model: 2022

  Vis detaljer

  ID: LCMM22SUML

  Ekskl. moms: 2.656,00 kr Inkl. moms: 3.320,00 kr

 2. MindManager

  MindManager Academic

  MindManager til studerende, lærere og non-profit uddannelsesinstitutioner med særlige fordele for virksomheder, der kan tage din produktivitet til nye højder. Denne produkt forhandles udelukkende til private studenter og lærere med studiekort, i Skandinavien. Vælg mellem Windows og MAC. Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling.

  Produkt version/Model: 2022

  Vis detaljer

  ID: LCMMPCMSUB1A1

  Ekskl. moms: 450,00 kr Inkl. moms: 562,50 kr

 3. MindManager

  MindManager Enterprise

  MindManager Enterprise breder styrken med strategisk visuel mindmapping ud til hele organisationen og gør samarbejdet mere effektivt med mulighed for integration med SharePoint. Minimum antal for bestilling er 5 brugere.

  Produkt version/Model: 2022

  Vis detaljer

  ID: LCMM22M14ENTBD1

  Ekskl. moms: 3.036,00 kr Inkl. moms: 3.795,00 kr Ned til: 3.553,40 kr

 4. MindManager

  MindManager Enterprise (Abonnement)

  MindManager Enterprise motiverer og kickstarter teamworket i virksomheden, forbedrer produktiviteten og driver virksomhedens resultater hurtigere, en af de bedste ting, du gør for din virksomhed. This is a subscription license available for both Windows and Mac

  Produkt version/Model: 2022

  Vis detaljer

  ID: LCMMESUB1BAND1

  Ekskl. moms: 1.280,00 kr Inkl. moms: 1.600,00 kr Ned til: 1.420,00 kr

 5. MindManager

  MindManager Enterprise for Government

  MindManager Enterprise Government motiverer til teamwork, forbedrer produktiviteten og driver organisationens resultater hurtigere frem. Husk og gem de vigtige ideer, driv projekter fremad, og tag bedre beslutninger med effektivitet og høj hastighed. Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling.

  Produkt version/Model: 2022

  Vis detaljer

  ID: LCMM22M14ENTGOV1

  Ekskl. moms: 2.656,00 kr Inkl. moms: 3.320,00 kr

 6. MindManager

  MindManager for Microsoft Teams

  MindManager for Microsoft Teams er kompatibel med mindmaps og diagrammer, der udstyrer dit team til problemfrit samarbejde om og med mindmaps direkte i dit Teams-miljø. This downloadable product is delivered to the e-mail provided when ordering.

  Produkt version/Model: 2022

  Vis detaljer

  ID: LCMMSUB1PCMST

  Ekskl. moms: 756,00 kr Inkl. moms: 945,00 kr

 7. MindManager

  MindManager Government

  MindManager for Government gemmer og deler visuelt ideer, organiserer information, skaber og implementerer planer og projekter og arbejder på tværs af teams. Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling.

  Produkt version/Model: 2022

  Vis detaljer

  ID: LCMM22SUML-GOV

  Ekskl. moms: 2.400,00 kr Inkl. moms: 3.000,00 kr

 8. MindManager

  MindManager Opgradering

  Opgrader din ældre version af MindManager Enterprise. Op til 2 versioner fra den nuværende version. Du skal bruge en eksisterende licens for at gennemføre dette køb. Dette er et opgraderings produkt der kræver oplysning om eksisterende licens.

  Produkt version/Model: 2022

  Vis detaljer

  ID: LCMM22M14ENTUG1

  Ekskl. moms: 1.516,00 kr Inkl. moms: 1.895,00 kr

 9. MindManager

  MindManager Professional (Abonnement)

  MindManager Professional er et visualiseringsværktøj der benytter sig af mindmapping til brainstorming, projekter, udeudvikling og på den måde tager din produktivitet til nye højder og gør teamwork til en leg. Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling. Licensen oprettes som et 1 årigt abonnement .

  Produkt version/Model: 2022

  Vis detaljer

  ID: LCMMSUB1MLPC1

  Ekskl. moms: 1.286,00 kr Inkl. moms: 1.607,50 kr

 10. MindManager

  MindManager Professional (Licensfornyelse)

  Årlig fornyelse og vedligeholdelse af MindManager Professional der er mind-mapping software til visuel lagring og deling af ideer, organisering af information og skabelse Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling.

  Produkt version/Model: 2022

  Vis detaljer

  ID: LCMMSUB1MLPCREN

  Ekskl. moms: 1.286,00 kr Inkl. moms: 1.607,50 kr

10 vare(r)

Liste  Tabel 

Hvilken MindManager løsning skal du vælge?

Denne grafik kan hjælpe dig til at finde den rette MindManager løsning for netop din organisation.

Sammenligning af de forskellige MindManager løsninger

*SSO = Single sign on, kræver Microsoft 365 admin eller Google GSuite admin. Kun enterprise.
Selvom vi er den mest opdaterede og velbeskrevne software forhandler i Danmark, så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign. som ikke er 100% opdateret. Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Vi har rigtigt mange software løsninger, f.eks. software til standard desktop installationer, volumen licenser, leje af licenser, opgraderinger, vedligeholdelsesaftaler osv. Hvis du er i tvivl eller har behov for indkøb i større antal, eller andet end det du finder i vores webshop så er det altid en god ide anmode om et uforpligtende tilbud eller kontakte os før du handler.

 

Adobe ABBYY ALTOVA ANYDESK Bitdefender Corel FARONICS SketchUp SketchUp Enfocus G DATA Microsoft ESET MAGIX TechSmith

Cookie Settings