• ESET Internet Security
  • MindManager
  • PaintShop Pro

Readiris PDF Family - Subscription

Flere visninger

  • Readiris PDF Family - Subscription

Readiris PDF Enterprise - Subscription

Version 22

ScanDix

916
Ekskl. moms: 916,00 kr Inkl. moms: 1.145,00 kr
Readiris PDF Enterprise by IRIS is a powerful PDF centric Manager Software for students or SMBs. This yearly subscription license is for five licenses. Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling.
Betalingsmuligheder
ELLER
OCR Software

Se alle produkter fra kategorien OCR Software , Se alle Readiris, alle produckter fra Readiris eller all Readiris produkter

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne software forhandlere i Danmark, så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede. Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Vi har rigtigt mange software løsninger, f.eks. software til standard desktop installationer, volumen licenser, leje af licenser, opgraderinger, migrering, vedligeholdelsesaftaler osv. Hvis du er i tvivl eller har behov for indkøb i større antal, eller andet end det du finder i vores webshop så er det altid en god ide anmode om et uforpligtende tilbud eller kontakte os før du handler.

 

Cookie Settings