• ESET Internet Security
 • MindManager
 • PaintShop Pro

Wifi & Bluetooth

Vores udvalg af Wifi & Bluetooth

Wifi & Bluetooth

2 vare(r)

Liste  Tabel 

 1. GEAR4U Bluetooth Speaker

  GEAR4U Bluetooth Speaker

  GEAR4U Bluetooth speaker er en rigtig god højtaler til pengene. Den har har blandt andet indbygget kort læser, så du nemt kan tage dit musik med på farten. Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling.

  Produkt version/Model:

  Vis detaljer

  ID: G4U-00009

  Ekskl. moms: 80,00 kr Inkl. moms: 100,00 kr

  Ikke på lager


 2. TP-Link Tapo P100

  Tapo P100

  Tapo P100 - Smart stik - trådløs - 802.11b/g/n, Bluetooth 4.2 - 2.4 Ghz Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling.

  Produkt version/Model: HS110

  Vis detaljer

  ID: HS110(EU)

  Ekskl. moms: 126,00 kr Inkl. moms: 157,50 kr

2 vare(r)

Liste  Tabel 

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne software forhandlere i Danmark, så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede. Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Vi har rigtigt mange software løsninger, f.eks. software til standard desktop installationer, volumen licenser, leje af licenser, opgraderinger, migrering, vedligeholdelsesaftaler osv. Hvis du er i tvivl eller har behov for indkøb i større antal, eller andet end det du finder i vores webshop så er det altid en god ide anmode om et uforpligtende tilbud eller kontakte os før du handler.

 

Cookie Settings