• ESET Internet Security
 • MindManager
 • PaintShop Pro

Mus & Keyboard

Vores udvalg af Mus & Keyboard

2 vare(r)

Liste  Tabel 

 1. Qpad MK-5, 5K Pro, FX-29 Qpad_bundle-20

  Qpad MK-5, 5K Pro, FX-29

  Qpad Bundle bestående af QPA-3600 5K Pro Gaming Laser Mouse 3209-MK5-NO MK-5 Pro Gaming Keyboard QPA-3920 FX 29 Mouse pad Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling.

  Produkt version/Model:

  Vis detaljer

  ID: Qpad_bundle

  Ekskl. moms: 476,00 kr Inkl. moms: 595,00 kr

 2. Wristease

  Wristease

  Wristease er en behagelig håndledsstøtte der som et armbånd placeres ved vristen på håndledet. Bær Wristease når du skriver, eller navigerer med musen. Der leveres 1 styk enhed per. antal der bestilles.

  Produkt version/Model:

  Vis detaljer

  ID: Wristease

  Ekskl. moms: 100,00 kr Inkl. moms: 125,00 kr Ned til: 112,50 kr

2 vare(r)

Liste  Tabel 

Selvom vi er den mest opdaterede og velbeskrevne software forhandler i Danmark, så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign. som ikke er 100% opdateret. Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Vi har rigtigt mange software løsninger, f.eks. software til standard desktop installationer, volumen licenser, leje af licenser, opgraderinger, vedligeholdelsesaftaler osv. Hvis du er i tvivl eller har behov for indkøb i større antal, eller andet end det du finder i vores webshop så er det altid en god ide anmode om et uforpligtende tilbud eller kontakte os før du handler.

 

Cookie Settings