• ESET Internet Security
 • MindManager
 • PaintShop Pro

Grøn energi

Vores udvalg af Grøn energi

Grøn energi

Omstil dit forbrug, nedsæt din CO2-udledning og bliv mere grøn. Det kan du f.eks. gøre ved at installere el-målere og solceller og ikke mindst måle og kontrollere dit energiforbrug.

1 vare(r)

Liste  Tabel 

 1. TP-Link Tapo P100

  Tapo P100

  Tapo P100 - Smart stik - trådløs - 802.11b/g/n, Bluetooth 4.2 - 2.4 Ghz Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling.

  Produkt version/Model: HS110

  Vis detaljer

  ID: HS110(EU)

  Ekskl. moms: 126,00 kr Inkl. moms: 157,50 kr

1 vare(r)

Liste  Tabel 

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne software forhandlere i Danmark, så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede. Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Vi har rigtigt mange software løsninger, f.eks. software til standard desktop installationer, volumen licenser, leje af licenser, opgraderinger, migrering, vedligeholdelsesaftaler osv. Hvis du er i tvivl eller har behov for indkøb i større antal, eller andet end det du finder i vores webshop så er det altid en god ide anmode om et uforpligtende tilbud eller kontakte os før du handler.

 

Cookie Settings