Gunnar SteelSeries DESMO onyx/orange

Flere visninger

  • Gunnar SteelSeries DESMO onyx/orange

Gunnar DESMO

Version Seneste

ScanDix

600

Specialpris Ekskl. moms: 600,00 kr Inkl. moms: 750,00 kr

Pris: 792,50 kr

SteelSeries Desmo Gaming Eyewear har en unik semi skærmende design for at minimere perifere distraktioner. Gunnar SteelSeries DESMO onyx/orange.
ELLER

Beskrivelse - Gunnar DESMO

Med en stigning i den digitale teknologi lider mange personer af fysisk ubehag efter skærmbrug i længere tid end to timer ad gangen. På lige fod med dårlig ryg ved stille sidende arbejde og museskader er øjenskader bleveet et større og større problem.

Som en konsekvens af træthed, overarbejde og overanstrengelse af øjnene er vurderingen at 32,6% oplever skader på øjenstammen, 22,7% oplever tørre øjne, 21,4% oplever hovedpine, 22% oplever sløret syn og 30,8% oplever nakke og skulder smerter. Mere end 83% rapporterer problemer efter mere end to timers daglig brug af digitale enheder.

GUNNAR briller er den mest effektive løsning til beskyttelse og forbedring af dit syn fra digitale bileder og enheder. Reducerer tørre øjne, blokerer blåt lys og forhindrer hovedpine.

Gadgets & Tilbehør

Se alle produkter fra kategorien Gadgets & Tilbehør , Se alle GUNNAR, alle produckter fra GUNNAR eller all GUNNAR produkter

Yderligere information

Varenummer DESMO
Produkt gruppe Gadgets & Tilbehør
Forhandles til Erhverv, Privat, Alle
Producent GUNNAR
Video demo


Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede. Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål så kontakt os endelig.