G DATA
Internet Security

G DATA INTERNET SECURITY med Antivirus og firewall beskyttelse! Sikkerhed mod virus, spyware, hackere og malware.

G DATA
Total Protection

Brug G DATA Total Protection for maksimal sikkerhed mod spyware, trojanske heste, spam og andet malware! En all-round løsning med effektiv firewall og aktivt forsvar mod angreb.

G DATA
AntiVirus

Få ro i sindet med G DATA ANTIVIRUS og spam beskyttelse! Den bedste beskyttelse mod virus, trojanske heste, phishing og anden malware.

G DATA
Internet Security for Android

G DATA INTERNET SECURITY FOR ANDROID er omfattende beskyttelse mod malware, irriterende apps og phishing-angreb. Find mistede enheder eller slet deres indhold på afstand for at forhindre uautoriseret adgang.

G DATA
AntiVirus for Mac

G DATA Antivirus til MAC er særlig beskyttelse mod virus og phishing-forsøg på din Mac, der kører OS X®. Ikke alene bliver du proaktivt beskyttet mod Mac-virus, du får også ekstra beskyttelse af dine Windows-pc'er, der er tilsluttet netværket. Integreret phishing beskyttelse blokerer hjemmesider, der forsøger at udspionere dig og lokke personlige informationer ud af dig.

Mac OS X

 AVCleaner (394,50 KB)

Du har brug for dette værktøj til helt at afinstallere din G DATA sikkerhedsløsning (for eksempel for at geninstallere det). AntiVirus Cleaner sletter alle rester af G DATA fra dit system, som ikke blev fjernet ved en simpel afinstallere.

 G DATA LNK-Checker (4,35 MB)

Med dette G DATA værktøj får du styr på det alvorlige sikkerhedshul fra genvejene i Microsoft Windows-produkter. Programmet forhindrer automatisk kørsel af skadelig kode ved visning af genveje. Efter installationen, overvåges oprettelsen af genvejsikoner. G DATA LNK Checker fungerer uafhængigt af en installeret sikkerhed pakke og supplerer det med en generisk overvægning. Almindelige ikoner på skrivebordet med sædvanlige og ufarlige mekanismer vises som sædvanlig. Men hvis der opdages en skadeligt mekanisme, vil du se et rødt advarselsikon.

OBS: Hvis du åbner en fil som "G DATA LINK Checker" har markeret som farlig aktiveres funktionen alligevel. På dette tidspunkt, er der behov for en god sikkerhedspakke.

 

 MonActivityCS (473,99 KB)

MonActivity giver dig mulighed for at overvåge aktiviteten af AVK-guard i baggrunden. Dette kan være nyttigt til at analysere problemer med ydeevnen. Du kan eksempelvis køre dette værktøj i realtid under "normal" aktivitet på computeren og derefter forsøge at genskabe problemet. Eller du kan køre det i en halv times tid med hitlist funktionen og derefter opdatere visningen for at se, om en bestemt proces popper op hele tiden. Når du definerer en undtagelse for en bestemt type filer, kan du løse problemet.

 Quarantine Generation 2011 (145,14 KB)

Denne version er velegnet til G DATA sikkerhedsløsninger af Generation 2011 eller nyere.

Dette værktøj giver dig adgang til filer placeret i karantæne. Filerne har filformat *.q og ligger på klienten i mappen under "C:\Programme\Common files\G DATA\AVKScanner\QBase" eller på servere"C:\Programme\G DATA\AVK ManagementServer\QBase". Du kan for eksempel kopiere inficerede mail-arkiver til en anden ny mappe og arbejde videre med dem der.

 Quarantine for older versions (118,56 KB)

 

Denne version er for G DATA sikkerhedsløsninger af Generation 2010 og ældre.

Dette værktøj giver dig mulighed for at arbejde med filer som er blevet placeret i karantæne. Disse filer i karantæne har filformat *.q og kan findes på klienten i mappen under "C:\Program files\Common files\G DATA\AVKScanner\QBase" eller på servere "C:\Program files\G DATA\AVK ManagementServer\QBase". Du kan for eksempel kopiere inficerede mail-arkiver til en anden ny mappe og arbejde videre med dem der.

 

 G DATA FakeAVCleaner "System Tool" (91,99 KB)

G DATA FakeAVCleaner "System Tool" fjerner FakeAV fra "System Tool" type og relaterede typer.

Attention: Vigtigt: G DATA FakeAVCleaner "System Tool" skal eksekveres med den Windows-brugerkonto der er inficeret da FakeAV "System Tool" lukker ned for alle bruger startede programmer, som ikke har nogen form for "reserveret" navn, såsom explorer.exe, winlogon.exe eller svchost.exe og mange flere, filnavnet for G DATA FakeAVCleaner er svchost.exe

 

 G DATA USB KEYBOARD GUARD (11,35 MB)

USB KEYBOARD GUARD er en add-on der beskytter dig mod den mest sædvanlige form for angreb på USB - USB-enheder der f.eks. foregiver at være tastaturer. Hvis et nyt tastatur registreres af systemet, er adgang som udgangspunkt nægtet og en pop-up vises. Derefter kan du tjekke hvorvidt dette virkelig er et tastatur, og enten godkende eller nægte adgang permanent. Softwaren er gratis.

 G DATA ANTIVIRUS FOR MAC - UNINSTALL (164,18 MB)

Download denne setup fil at afinstallere tidligere versioner af G DATA Antivirus til MAC. Åbn filen og start afinstallationen.

 G DATA BootMedium (221,31 MB)

G DATA boot medie er en praktisk hjælp til afsløring virus som allerede har fundet vej ind på din computer inden installation af antivirussoftware. I den nuværende version af "G DATA boot medie" får du også mulighed for at genoprette alle sikkerhedskopier oprettet med tidligere G DATA løsninger (Dvs. G DATA TOTAL PROTECTION løsningen). Download filen er en ISO-fil, dvs. af den enten skal brændes ned på en cd / dvd eller monteres via et virtuelt drev, så den kan bruges fra en USB-stick for eksempel.