• Corel Painter 2023
 • NortonLifeLock
 • Learn more about the latest version FineReader PDF 16 here
 • Get the latest Painter version here
 • Get the latest Painter version here
 • Learn more about new PaintShop Pro 2023 Ultimate here

FineReader PDF

FineReader PDF

ABBYY FineReader PDF - den smartere PDF-løsning

ABBYY FineReader PDF er markedsledende OCR-software der opretter redigerbare, søgbare filer, dokumenter og e-bøger fra scanninger af mange forskellige formater, f.eks. papirdokumenter, PDF og digitale fotografier. FineReader PDF benyttes bl.a i større organisationer, f.eks. offentlige institutioner, virksomheder og non-profiorganisationer. FineReader kan også benyttes i hjemmet til generel digitalisering eller på kontoret til tekstgenkendelse og dokumentbehandling. ScanDix er autoriserede forhandlere af alle FineReader løsninger.

FineReader PDF Standard      FineReader PDF Corporate      FineReader PDF for MAC

Hent sammenligning af ABBYY FineReader PDF produkter.

Liste  Tabel 

pr. side

1 vare(r)

Sorter faldende
 1. ABBYY FineReader PDF Server

  FineReader Server - Trial 30 dage

  Ekskl. moms: 0,00 kr Inkl. moms: 0,00 kr

  Før du investerer i FineReader Server, anbefaler vi at prøve løsningen i praksis. Vi hjælper dig med at kontakte producenten, som sætter dig op i systemet og sender dig de nødvendige downloadlinks mv. Bestil derefter en gratis prøveperiode i 30 dage med mulighed for at scanne op til 5000 sider i perioden. Vis detaljer

Liste  Tabel 

pr. side

1 vare(r)

Sorter faldende

FineReader PDF giver fagfolk mulighed for at maksimere effektiviteten på den digitale arbejdsplads. Med ABBYYs seneste AI-baserede OCR-teknologi gør FineReader PDF det nemmere at digitalisere, hente, redigere, beskytte, dele og samarbejde om alle slags dokumenter i samme arbejdsgang. Nu kan informationsmedarbejdere fokusere endnu mere på deres ekspertise og mindre på administrative opgaver.

Anmod om et skræddersyet tilbud og spar på budgettet.

De fleste software produkter har licenseringsmuligheder til private, studenter, virksomheder, uddannelsesinstitutioner, offentlige institutioner og non-profitorganisationer. Ved køb i større antal (tier pricing) kan der opnås akkumulerede rabatter startende fra 5 brugere samt fordele ved f.eks. udrulning på netværk. Det kan også være praktisk vælge abonnement eller vedligehold for flere år. Alt i alt kan flere parametre påvirke prisen markant ved indkøb af software.

Tæt samarbejde med producenterne.

ScanDix har arbejdet med software licenser i mere end 20 år. Vi kender produkterne, løsningerne og producenterne kender os. Det betyder at vi har en direkte linje til alle leverandører og producenter. Når vi modtager en særlig anmodning om indkøb af software. Vi vil oftest oprette en sag på tilbuddet og du vil blive underrettet løbende i processen.

Hvis du har behov for et skræddersyet tilbud til netop din organisation udover hvad du kan finde hér i vores webshop så beregner vi gerne et tilbud til dig. Vi anbefaler at du benytter vores formular til anmodning om tilbud men du er også velkommen til at ringe 7077 7301 eller benytte vores almindelige kontaktformluar.

Konsolidering og hjælp til eksisterende licenser og aftaler.

Har du allerede en licensløsning men ønsker strategisk hjælp til aftalevilkår, sammenlægning af licenser, tilkøb mv. så hjælper vi også med dette.

Vi har rigtigt mange software løsninger, f.eks. software til standard desktop installationer, volumen licenser, leje af licenser, opgraderinger, vedligeholdelsesaftaler osv. Hvis du er i tvivl eller har behov for indkøb i større antal, eller andet end det du finder i vores webshop så er det altid en god ide anmode om et uforpligtende tilbud eller kontakte os før du handler.