Kategorier

Cart:

0 vare(r) - 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

0

scandix.dk-DICTUS-DICTUSERHVERV-31

Flere visninger

  • scandix.dk-DICTUS-DICTUSERHVERV-01

Dictus Erhverv

ScanDix Software

7960
Ekskl. moms: 7.960,00 DKK Inkl. moms: 9.950,00 DKK
Dictus for Erhverv - Dictus er det mest præcise system til genkendelse af daglig tale - og leverer op til 98% præcision. Intet andet system kan levere den styrke og præcision på dansk.. Forventet leveringstid er 0 - 3 timer på hverdage

Version: Seneste version - Vis detaljer

* Påkrævede felter

Ekskl. moms: 7.960,00 DKK Inkl. moms: 9.950,00 DKK

Beskrivelse - Dictus Erhverv

Dictus er det mest præcise system til genkendelse af dansk tale - og leverer op til 98% præcision. Intet andet system kan levere den styrke og præcision på Dansk. Dictus en ideel løsning for folk, der ønsker at diktere i stedet for at skrive. Med Dictus kan man også styre hele brugen af computeren helt uden mus og tastatur.

 

De har ret til at installere Softwaren på én computer. For særlige behov angående antal, periode, type eller sammensætning af løsning, kontakt os venligst.

Leveres elektronisk (ESD) til den angivne e-mail oplyst under bestillingen. Der leveres oplysninger til brug for aktivering af licens, download information mv.

 

Kontor & DTP, Ordbøger og oversættelse

Se alle produkter fra kategorien Kontor & DTP, Ordbøger og oversættelse , Se alle Dictus, alle produckter fra Dictus eller all Dictus produkter

Se alle Dictus produkter her.

Yderligere information

Version Seneste version
System Krav Dictus kræver dansk MS-Windows styresystem (32 eller 64 bit) for fuld funktionalitet. Dictus virker ikke på Mac med OS X styresystem
Produkt gruppe Kontor & DTP, Ordbøger og oversættelse
Varenummer DICTUSERHVERV
Leveringsomkostninger 0
Forventet leveringstid (Timer) 0 - 3
Min. antal pr. ordre 1
Platform Windows
Producent DICTUS
PC/Brugere 1 PC / Enhed
Periode Livstid
Produkt type Elektronisk Download
Produkt type (Øvrigt) Ny licens
Produkt sprog Dansk
Forhandles til Erhverv, Privat
Betaling muligheder Debit/Kreditkort, PayPal, Faktura med kredit for virksomheder, Alm. bankoverførsel.
Video demo Nej
Download Ved behov for at teste denne software før køb benyt da venligst funktionen "Stil et spørgsmål" så bliver du kontaktet hurtigst muligt.

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede.
Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål til vores produkter så benyt endelig vores "Stil et spørgmål" funktion.