Flere visninger

Deep Freeze Standard

Version Seneste

ScanDix

400
Ekskl. moms: 400,00 kr Inkl. moms: 500,00 kr
Når du ønsker at opretholde en computer's ønskede konfiguration, så er Faronics Deep Freeze løsningen. Spild ikke tid på at vente på imaging-løsninger til at gendanne hele computeren. Med Faronics Deep Freeze, er der bare en simpel genstart! Licensen er inkl. 1 års vedligehold.
ELLER

Beskrivelse - Deep Freeze Standard

Faronics Deep Freeze gør din Windows PC umulig at bryde ned. Computeren med Deep Freeze installeret "fryser" simpelthen et øjebliksbillede af en arbejdsstations ønskede konfiguration og indstillinger der kan defineres af en it-administrator. Alt du skal gøre er at genstarte computeren på normal vis og alt ser ud som det skal., eventuelle uønskede trusler, menneskelige fejl eller andre ændringer fjernes permanent fra systemet og genopretter den til sin uberørte frosne tilstand.

Deep Freeze bruges f.eks. af internet cafeer, skoler, jobcentre, biblioteker og andre tilgængelige steder hvor brugerne skiftes ud konstant.

Ved behov for løsninger til virksomheder, skoler eller andre typer netwærk, se "Deep Freeze Enterprise" eller kontakt os for beregning af et tilbud.

Backup & datagendannelse

Se alle produkter fra kategorien Backup & datagendannelse , Se alle Deep Freeze, alle produckter fra Deep Freeze eller all Deep Freeze produkter

Yderligere information

Varenummer DFS0IN1LAPL0W02SN
Produkt gruppe Backup & datagendannelse
Forhandles til Erhverv, Privat
Betaling muligheder Debit/kredit kort og faktura for godkendte virksomheder
System Krav Nej
Platform Windows
Producent Faronics
PC/Brugere 1 PC / Enhed
Periode 1 ÅR
Produkt sprog Engelsk
Video demo
Yderligere information faronics.com


Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede. Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål så kontakt os endelig.