scandix.dk-Corel-ESDCDGS2019EU-31

Flere visninger

 • scandix.dk-Corel-ESDCDGS2019EU-01

CorelDRAW Graphics Suite

Version 2018

ScanDix

4496

Specialpris Ekskl. moms: 4.496,00 kr Inkl. moms: 5.620,00 kr

Pris: 5.675,00 kr

Med et nyt friskt udseende, nye nyttige værktøjer og store funktionsforbedringer, åbner CorelDRAW Graphics Suite op for en verden af ​​nye kreative muligheder. Corel har designet en række nye arbejdsgange der afspejler din naturlige arbejdsgang, så alt er lige der, hvor du har brug for det, når du har brug for det.
ELLER

Beskrivelse - CorelDRAW Graphics Suite

Uanset om du arbejder med grafik, layout, redigering af billeder eller design af hjemmesider så får du den totale kontrol over dine tekster og farver, og avancerede fyldninger eller transparens muligheder. Med denne komplette pakke af grafiske værktøjer bliver du hjulpet hurtigt i gang. Du får mulighed for personlig tilpasning af brugeropsætning og workflow. CorelDRAW Graphics Suite har i alt sin enkelthed taget det grafiske marked med storm. CorelDRAW Graphics Suite giver alle de professionelle muligheder for produktion af vektor illustrationer, layouts, fotoredigeringer, web grafik og hjemmesider. Corel har designet en række unikke og nemme funktioner der afspejler din naturlige arbejdsgang, så alt er lige der, hvor du har brug for det, når du har brug for det. Sammenligner du CorelDRAW Graphics Suite med Adobe Illustrator så er det 100% det bedste alternativ. Desuden får du muligheden for at købe eller leje produktet.

 • CorelDRAW Graphics Suite leveres enten som en kommerciel version for private og virksomheder eller som en academic version der kan købes af studenter, lærere, skoler, uddannelses instututioner, offentlige myndigheder, foreninger og non-profitorganisationer der kan fremvise gyldig identifikation som f.eks. studiekort, registrering af forening. Licensejer skal svare til identifikationen. Der bliver taget stikprøver af identifikationens gyldighed.
 • Er der forskel på Academic og den kommercielle version?
  Der er forskel i forhold til hvem der må og kan købe CorelDRAW Graphics Suite Academic. Det er er heller ikke muligt at opnå hverken produkt eller teknisk support på academic versioner. Academic må ikke benyttes til kommercielle formål. Der er ingen forskel i selve programmets funktioner.
 • Jeg opfylder betingelserne for Adademic udgaven. Hvad skal jeg gøre? 
  Bestil academic versionen her: CorelDRAW Graphics Suite Adademic.
 • Hvordan sammenligner jeg CorelDRAW Graphics Suite med Adobe Illustrator? 
  Vi anbefaler at læse nyheden det bedste alternativ til Adobe Illustrator.
Denne licens tillader installation på op til 3 computere på samme adresse.

Grafisk & Design

Se alle produkter fra kategorien Grafisk & Design , Se alle CorelDRAW, alle produckter fra CorelDRAW eller all CorelDRAW produkter

Download informationsmateriale

View FileCorelDRAW    Size: (1.91 MB)

Yderligere information

Varenummer ESDCDGS2019EU
Produkt gruppe Grafisk & Design
Forhandles til Erhverv, Privat
Betaling muligheder Debit/Creditcard, Paypal, Bank Transfer, B2B Invoice
System Krav
 • Windows 10, Windows 8/8.1 or Windows 7 (32-bit eller 64-bit editions), med seneste service pakker
 • Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64
 • 2 GB of RAM
 • Min. 1 GB hard disk plads
 • 1280 × 768 or higher monitor resolution
 • Internetforbindelse er påkrævet for at aktivere softwaren, samt for at få adgang til opdateringer og ekstra funktioner, såsom QR koder, ConceptShare, Content Exchange
Platform Windows
Producent Corel
PC/Brugere 1 PC / Enhed
Periode Livstid
Produkt type Elektronisk Download, Volume License
Produkt sprog Engelsk, Fransk, Hollandsk, Italiensk, Japansk, Kinesisk, Polsk, Russisk, Spansk, Tysk
Video demo Nej
Yderligere information corel.com


Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede. Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål så kontakt os endelig.