Kategorier

Cart:

0 vare(r) - 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

0

scandix.dk-Corel-ESDCDGSX8EMEAU-31

Flere visninger

  • scandix.dk-Corel-ESDCDGSX8EMEAU-01

CorelDRAW Graphics Suite (Opgradering)

ScanDix Software

2200
Ekskl. moms: 2.200,00 DKK Inkl. moms: 2.750,00 DKK
CorelDRAW Graphics Suite kommerciel opgradering for ejere af en ældre version af CorelDRAW Graphics Suite. Forventet leveringstid er 0 - 3 timer på hverdage

Version: X8 - Vis detaljer

Maks antal tegn 50

* Påkrævede felter

Ekskl. moms: 2.200,00 DKK Inkl. moms: 2.750,00 DKK

Beskrivelse - CorelDRAW Graphics Suite (Opgradering)

Med et nyt friskt udseende, nye nyttige værktøjer og store funktionsforbedringer, åbner CorelDRAW Graphics Suite op for en verden af ​​nye kreative muligheder. Corel har designet en række nye arbejdsgange der afspejler din naturlige arbejdsgang, så alt er lige der, hvor du har brug for det, når du har brug for det.

Gør et større indtryk med dine motiver ved hjælp af CorelDRAW Graphics Suite. Uanset om du opretter grafik, layout, redigering af billeder eller design af hjemmesider, så vil denne komplette pakke hjælpe dig med at komme hurtigt i gang. Du får mulighed for personlig tilpasning og brugeropsætning i interfacet der er blevet redesignet til at pasforme netop dit workflow. Forestil dig at få den totale kontrol over dine tekster og farver, og avancerede fyld eller transparens muligheder.

 

NB. For at købe opgraderingen skal du eje en tidligere licenseret version af CorelDRAW Graphics Suite. Bemærk, at opgraderingsberettigelse udelukker Academic, Home og Student, OEM og Not for Resale (NFR) versioner. Indkøb af opgraderingsversionen af CorelDRAW Graphics Suite 2017 inkluderer ikke adgang til CorelDRAW Upgrade Program.

 

Billede og foto, Grafisk & Design, Illustration, Mediekonvertering

Se alle produkter fra kategorien Billede og foto, Grafisk & Design, Illustration, Mediekonvertering , Se alle CorelDRAW, alle produckter fra CorelDRAW eller all CorelDRAW produkter

Se alle CorelDRAW produkter her.

Yderligere information

Version X8
System Krav Ikke angivet
Produkt gruppe Billede og foto, Grafisk & Design, Illustration, Mediekonvertering
Varenummer ESDCDGSX8EMEAU
Leveringsomkostninger 0
Forventet leveringstid (Timer) 0 - 3
Min. antal pr. ordre 1
Platform Windows
Producent Corel
PC/Brugere 1 PC / Enhed
Periode Livstid
Produkt type Opgradering
Produkt type (Øvrigt) Ny licens
Produkt sprog Engelsk, Fransk, Hollandsk, Italiensk, Japansk, Kinesisk, Polsk, Russisk, Spansk, Tysk
Forhandles til Erhverv, Privat
Betaling muligheder Debit/kredit kort og faktura for godkendte virksomheder
Video demo
Download Nej

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede.
Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål til vores produkter så benyt endelig vores "Stil et spørgmål" funktion.