Kategorier

Cart:

0 vare(r) - 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

0

scandix.dk-Corel-CDGSX8IEDP-31

Flere visninger

  • scandix.dk-Corel-CDGSX8IEDP-01
  • scandix.dk-Corel-CDGSX8IEDP-01
  • scandix.dk-Corel-CDGSX8IEDP-01
  • scandix.dk-Corel-CDGSX8IEDP-01
  • scandix.dk-Corel-CDGSX8IEDP-01
  • scandix.dk-Corel-CDGSX8IEDP-01

CorelDRAW Graphics Suite (DVD-boks)

ScanDix

4000
Ekskl. moms: 4.000,00 DKK Inkl. moms: 5.000,00 DKK
CorelDRAW Graphics Suite er den kommerciel version for private og virksomheder. CorelDRAW Graphics Suite åbner en verden af ​​nye kreative muligheder. Installation for 1 bruger på op til 3 PCér. Vis detaljer

* Påkrævede felter

Ekskl. moms: 4.000,00 DKK Inkl. moms: 5.000,00 DKK

Beskrivelse - CorelDRAW Graphics Suite (DVD-boks)

Uanset om du arbejder med grafik, layout, redigering af billeder eller design af hjemmesider så får du den totale kontrol over dine tekster og farver, og avancerede fyldninger eller transparens muligheder.

Med denne komplette pakke af grafiske værktøjer bliver du hjulpet hurtigt i gang. Du får mulighed for personlig tilpasning af brugeropsætning og workflow.

CorelDRAW Graphics Suite har i alt sin enkelthed taget det grafiske marked med storm. CorelDRAW Graphics Suite giver alle de professionelle muligheder for produktion af vektor illustrationer, layouts, fotoredigeringer, web grafik og hjemmesider. Corel har designet en række unikke og nemme funktioner der afspejler din naturlige arbejdsgang, så alt er lige der, hvor du har brug for det, når du har brug for det.

Sammenligner du CorelDRAW Graphics Suite med Adobe Illustrator så er det 100% det bedste alternativ. Desuden får du muligheden for at købe eller leje produktet.

Denne licens tillader op til 3 installationer på en enkelt adresse, men du kan kun bruge produktet på et 1 PC af gangen.

Hvis du vil købe opgradering af dette produkt, skal du eje en tidligere licenseret version af CorelDRAW Graphics Suite X4, X5 eller X6 eller CorelDRAW® Premium-suite X5. Bemærk, at opgraderingens berettigelse udelukker Akademisk, Home og Student, OEM og omhandler udelukkende kommercielle licenser.

 

Billede og foto, Grafisk & Design, Illustration, Mediekonvertering

Se alle produkter fra kategorien Billede og foto, Grafisk & Design, Illustration, Mediekonvertering , Se alle CorelDRAW, alle produckter fra CorelDRAW eller all CorelDRAW produkter

Se alle CorelDRAW produkter her.

Download informationsmateriale

View FileCorelDRAW    Size: (1.91 MB)

Yderligere information

Version X8
System Krav Ikke angivet
Produkt gruppe Billede og foto, Grafisk & Design, Illustration, Mediekonvertering
Varenummer CDGSX8IEDP
Leveringsomkostninger 50
Forventet leveringstid (Timer) 0 - 3
Min. antal pr. ordre 1
Platform Windows
Producent Corel
PC/Brugere 1 PC / Enhed
Periode Livstid
Produkt type Fysisk boks
Produkt type (Øvrigt) Ny licens
Produkt sprog Engelsk, Fransk, Hollandsk, Italiensk, Japansk, Kinesisk, Polsk, Russisk, Spansk, Tysk
Forhandles til Erhverv, Privat
Betaling muligheder Debit/kredit kort og faktura for godkendte virksomheder
Video demo

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede.
Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål til vores produkter så benyt endelig vores "Stil et spørgmål" funktion.