Kategorier

Cart:

0 vare(r) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

scandix.dk-Corel-LCCDGS2017MULA1-31

Flere visninger

  • scandix.dk-Corel-LCCDGS2017MULA1-01

CorelDRAW Graphics Suite (Academic)

ScanDix

656
Ekskl. moms: 656,00 kr Inkl. moms: 820,00 kr
CorelDRAW Graphics Suite for studerende og uddannelsesinstitutioner. CorelDRAW Graphics Suite er et billigere alternativ til Adobe.

Beskrivelse - CorelDRAW Graphics Suite (Academic)

Uanset om du arbejder med grafik, layout, redigering af billeder eller design af hjemmesider så får du den totale kontrol over dine tekster og farver, og avancerede fyldninger eller transparens muligheder. Med denne komplette pakke af grafiske værktøjer bliver du hjulpet hurtigt i gang. Du får mulighed for personlig tilpasning af brugeropsætning og workflow. CorelDRAW Graphics Suite har i alt sin enkelthed taget det grafiske marked med storm. CorelDRAW Graphics Suite giver alle de professionelle muligheder for produktion af vektor illustrationer, layouts, fotoredigeringer, web grafik og hjemmesider. Corel har designet en række unikke og nemme funktioner der afspejler din naturlige arbejdsgang, så alt er lige der, hvor du har brug for det, når du har brug for det. Sammenligner du CorelDRAW Graphics Suite med Adobe Illustrator så er det 100% det bedste alternativ. Desuden får du muligheden for at købe eller leje produktet.

Denne licens tillader installation på op til 3 computere på samme adresse.

Grafisk & Design

Se alle produkter fra kategorien Grafisk & Design , Se alle CorelDRAW, alle produckter fra CorelDRAW eller all CorelDRAW produkter

Yderligere information

Varenummer LCCDGS2017MULA1
Produkt gruppe Grafisk & Design
Forhandles til Skoler og institutioner, Studenter
System Krav
  • Windows 10, Windows 8/8.1 or Windows 7 (32-bit eller 64-bit editions), med seneste service pakker
  • Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64
  • 2 GB of RAM
  • Min. 1 GB hard disk plads
  • 1280 × 768 or higher monitor resolution
  • Internetforbindelse er påkrævet for at aktivere softwaren, samt for at få adgang til opdateringer og ekstra funktioner, såsom QR koder, ConceptShare, Content Exchange
Platform Windows
Producent Corel
PC/Brugere 1 PC / Enhed
Periode Livstid
Produkt sprog Engelsk, Fransk, Hollandsk, Italiensk, Japansk, Kinesisk, Polsk, Russisk, Spansk, Tysk
Video demo

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede.
Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål så kontakt os endelig.