Kategorier

Cart:

0 vare(r) - 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

0

scandix.dk-Corel-LCCDGS2017MULA1-31

Flere visninger

  • scandix.dk-Corel-LCCDGS2017MULA1-01

CorelDRAW Graphics Suite (Academic)

ScanDix Software

620
Ekskl. moms: 620,00 DKK Inkl. moms: 775,00 DKK
Med et nyt friskt udseende, nye nyttige værktøjer og store funktionsforbedringer, åbner CorelDRAW Graphics Suite op for en verden af ​​nye kreative muligheder. Corel har designet en række nye arbejdsgange der afspejler din naturlige arbejdsgang, så alt er lige der, hvor du har brug for det, når du har brug for det.. Forventet leveringstid er 0 - 3 timer på hverdage

Version: 2017 - Vis detaljer

* Påkrævede felter

Ekskl. moms: 620,00 DKK Inkl. moms: 775,00 DKK

Beskrivelse - CorelDRAW Graphics Suite (Academic)

Gør et større indtryk med dine motiver ved hjælp af CorelDRAW Graphics Suite. Uanset om du opretter grafik, layout, redigering af billeder eller design af hjemmesider, så vil denne komplette pakke hjælpe dig med at komme hurtigt i gang. Du får mulighed for personlig tilpasning og brugeropsætning i interfacet der er blevet redesignet til at pasforme netop dit workflow. Forestil dig at få den totale kontrol over dine tekster og farver, og avancerede fyld eller transparens muligheder.

 

Hvem kan købe CorelDRAW Graphics Suite?


CorelDRAW Graphics Suite Academic kan købes af studenter, lærere, skoler, uddannelses instututioner, offentlige myndigheder, foreninger og non-profitorganisationer der kan fremvise gyldig identifikation som f.eks. studiekort, registrering af forening. Licensejer skal svare til identifikationen. Der bliver taget stikprøver af identifikationens gyldighed.


Er der forskel på Academic og den kommercielle version?


Der er ingen forskel i selve programmets funktioner. Der er forskel i forhold til hvem der må og kan købe CorelDRAW Graphics Suite Academic, denne version sælges til private studerende og lærere med studiekort eller anden gyldig dokumentation. Det er ikke muligt at opnå hverken produkt eller teknisk support på academic versioner. CorelDRAW Graphics Suite Academic må ikke benyttes til kommercielle formål.


Jeg er en virksomhed og har behov for den kommercielle licens. Hvad skal jeg gøre?


For virksomheder (og private) der ønsker at købe den kommercielle version skal man enten vælge "Kommerciel version" her på siden eller gå hertil: CorelDRAW Graphics Suite - Kommerciel licens .

 

Billede og foto, Grafisk & Design, Illustration, Mediekonvertering

Se alle produkter fra kategorien Billede og foto, Grafisk & Design, Illustration, Mediekonvertering , Se alle CorelDRAW, alle produckter fra CorelDRAW eller all CorelDRAW produkter

Se alle CorelDRAW produkter her.

Yderligere information

Version 2017
System Krav
  • Windows 10, Windows 8/8.1 or Windows 7 (32-bit eller 64-bit editions), med seneste service pakker
  • Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64
  • 2 GB of RAM
  • Min. 1 GB hard disk plads
  • 1280 × 768 or higher monitor resolution
  • Internetforbindelse er påkrævet for at aktivere softwaren, samt for at få adgang til opdateringer og ekstra funktioner, såsom QR koder, ConceptShare, Content Exchange
Produkt gruppe Billede og foto, Grafisk & Design, Illustration, Mediekonvertering
Varenummer LCCDGS2017MULA1
Leveringsomkostninger 0
Forventet leveringstid (Timer) 0 - 3
Min. antal pr. ordre 1
Platform Windows
Producent Corel
PC/Brugere 1 PC / Enhed
Periode Livstid
Produkt type Skolelicens Ny, Volume License
Produkt type (Øvrigt) Ny licens
Produkt sprog Engelsk, Fransk, Hollandsk, Italiensk, Japansk, Kinesisk, Polsk, Russisk, Spansk, Tysk
Forhandles til Skoler og institutioner, Stat og kommune, Studenter, Non-Profit organisationer
Betaling muligheder Debit/Kreditkort, Paypal, EAN for offentlige institutioner eller alm. bankoverførsel.
Video demo
Download Nej

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede.
Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål til vores produkter så benyt endelig vores "Stil et spørgmål" funktion.