Kategorier

Cart:

0 vare(r) - 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom.

0

scandix.dk-Corel-ESDCCAD2017ML-31

Flere visninger

  • scandix.dk-Corel-ESDCCAD2017ML-01

CorelCAD

ScanDix Software

5600
Ekskl. moms: 5.600,00 DKK Inkl. moms: 7.000,00 DKK
CorelCAD til Win / Mac - Effektiv og økonomisk overkommeligt CAD-software med branchens standard funktioner, 2D redaktionelle, 3D design værktøjer, forbedret RIBBON brugerinterfase. Nu også med DWG fil understøttelse.. Forventet leveringstid er 0 - 3 timer på hverdage

Version: 2017 - Vis detaljer

Beskrivelse - CorelCAD

CorelCAD til både Windows og MAC brugere hjælper med at forbedre din design produktivitet og ydelse med nye tegnefunktionaliteter, tekstredigering, interaktive layout og redigeringsværktøjer.

Du kan arbejde i det velkendte RIBBON* miljø samtidig med let adgang til alle de populære CAD funktioner. Åbn, rediger og del filer i DWG format for nemmere samarbejde med dine kolleger og leverandører.

Nyd fordelene med CorelDRAW Graphics understøttelsen og de tilpassede muligheder der giver imponerende hastigheder og ydeevne på både PC og Mac-platforme.

Licensen er en livstids licens og er gyldig i den version den leveres i på leveringstidspunktet, så det kan være en god ide at overveje tilkøbe af vedligehold hvis du vil have alle opdateringer fremmadrettet.

*Ribbon UI, CDR og DES import/export, drawing constraints og Microsoft Visual Studio Tools for Applications (VSTA) funktionalitet er kun tilgængelig på Windows.

 

 

Billede og foto, Grafisk & Design, Illustration

Se alle produkter fra kategorien Billede og foto, Grafisk & Design, Illustration , Se alle CorelCAD, alle produckter fra CorelCAD eller all CorelCAD produkter

Se alle CorelCAD produkter her.

Yderligere information

Version 2017
System Krav Ikke angivet
Produkt gruppe Billede og foto, Grafisk & Design, Illustration
Varenummer ESDCCAD2017ML
Leveringsomkostninger 0
Forventet leveringstid (Timer) 0 - 3
Min. antal pr. ordre 1
Platform MAC, Windows
Producent Corel
PC/Brugere 1 PC / Enhed
Periode Livstid
Produkt type Elektronisk Download
Produkt type (Øvrigt) Ny licens
Produkt sprog Engelsk
Forhandles til Erhverv, Privat
Betaling muligheder Debit/Kreditkort, PayPal, Faktura med kredit for virksomheder, Alm. bankoverførsel.
Video demo
Download Ved behov for at teste denne software før køb benyt da venligst funktionen "Stil et spørgsmål" så bliver du kontaktet hurtigst muligt.

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede.
Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål til vores produkter så benyt endelig vores "Stil et spørgmål" funktion.