• ESET Internet Security
  • MindManager
  • PaintShop Pro

Camtasia

Flere visninger

  • Camtasia

Camtasia Opgradering

Version 2022

ScanDix

1000
Ekskl. moms: 1.000,00 kr Inkl. moms: 1.250,00 kr
  • Køb 5 for 936,00 kr (1.170,00 kr inkl. moms) pr. styk og spar 7%
  • Køb 10 for 910,00 kr (1.137,50 kr inkl. moms) pr. styk og spar 9%
Denne opgradering af Camtasia hjælper dig med at skabe fantastiske videoer og illustrationer med den seneste udgivne version. Du behøver ingen erfaring og softwaren er tilgængelig på Windows og Mac. Maintenance (support og programopdateringer) er inklusive og obligatorisk. Både private, virksomheder, uddannelsesinstitutioner (30% rabat) og offentlige institutioner (15% rabat) kan benytte denne bestillingsform. Dette er et download produkt der leveres til den e-mail der oplyses ved bestilling.

Maks antal tegn 1000

* Påkrævede felter

Ekskl. moms: 1.000,00 kr Inkl. moms: 1.250,00 kr
Betalingsmuligheder
Illustration, Interaktiv optagelse, Videoredigering

Se alle produkter fra kategorien Illustration, Interaktiv optagelse, Videoredigering , Se alle Camtasia, alle produckter fra Camtasia eller all Camtasia produkter

Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne software forhandlere i Danmark, så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede. Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Vi har rigtigt mange software løsninger, f.eks. software til standard desktop installationer, volumen licenser, leje af licenser, opgraderinger, migrering, vedligeholdelsesaftaler osv. Hvis du er i tvivl eller har behov for indkøb i større antal, eller andet end det du finder i vores webshop så er det altid en god ide anmode om et uforpligtende tilbud eller kontakte os før du handler.

 

Cookie Settings