Camtasia + SnagIT Bundle

Flere visninger

  • Camtasia + SnagIT Bundle

Camtasia + Snagit Bundle - Student

Version 2018 + 2019

ScanDix

676

Specialpris Ekskl. moms: 676,00 kr Inkl. moms: 845,00 kr

Pris: 850,00 kr

Camtasia Studio og Snagit til studenter. Brug Camtasia Studio og Snagit til effektiv feedback og illustrationer med billeder og videoer.
ELLER

Beskrivelse - Camtasia + Snagit Bundle - Student

TechSmith Camtasia Studio og SnagIT bundle

Køb Camtasia Studio og Snagit sammen og spar penge på dit indkøb! Med Snagit, vil du være i stand til at give bedre feedback, forbedre teamwork arbejde, og forklare præcist, hvad du mener med billeder og videoer. Du kan lynhurtigt vise hvad der er på din skærm og forbedre den med effekter. Eller optag ganske enkelt en kort video og del den med det samme.

Når billeder ikke er nok, så brug video

Hvis du skal bruge video optagelser lidt mere kompliceret så bruger du Camtasia Studio´s skærm-optager hvor du mere præcist kan definere hvad på skærmen der er tale om, måske blot et lille område eller inkluder andre videoer fra tidligere skærm optagelser. Efter optagelsen kan du forbedre dine videoer med Camtasia Studio´s redigeringsværktøjer og slutteligt kan du dele dine videoer med andre, på næsten enhver enhed.

For at købe denne vare skal du på anmodning kunne dokumentere at du er student, lærer typisk ved brug af studiekort eller lign.

Billede og foto, Illustration, Interaktiv optagelse, Mediekonvertering, Videoredigering

Se alle produkter fra kategorien Billede og foto, Illustration, Interaktiv optagelse, Mediekonvertering, Videoredigering , Se alle Camtasia, alle produckter fra Camtasia eller all Camtasia produkter

Yderligere information

Varenummer CSBNSTU01-18/19-E
Produkt gruppe Billede og foto, Illustration, Interaktiv optagelse, Mediekonvertering, Videoredigering
Forhandles til Studenter
System Krav Nej
Platform MAC, Windows
Producent TechSmith
PC/Brugere 1 PC / Enhed
Periode Livstid
Produkt sprog Engelsk, Fransk, Tysk
Video demo Ikke tilgængelig
Yderligere information techsmith.com


Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede. Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål så kontakt os endelig.