Kategorier

Cart:

0 vare(r) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

scandix.dk-SBS-TEBOOKSPARKYIP7R-31

Flere visninger

  • scandix.dk-SBS-TEBOOKSPARKYIP7R-01

Book case sparky series for iPhone 7s / iPhone 7 / iPhone 6s / iPhone 6 4,7", red color limited edition

ScanDix

156
Ekskl. moms: 156,00 kr Inkl. moms: 195,00 kr
Book case sparky series for iPhone 7s / iPhone 7 / iPhone 6s / iPhone 6 4,7", red color limited edition. Denne vare er kompatibel med: iPhone 7s / iPhone 7 / iPhone 6s / iPhone 6 4,7", og den kategoriseres under: Protection

Beskrivelse - Book case sparky series for iPhone 7s / iPhone 7 / iPhone 6s / iPhone 6 4,7", red color limited edition

SBS blev grundlagt i den italienske provins Novara i 1994. I dag er det et internationalt anerkendt firma, der tilbyder unikt tilbehør til smartphones, pc'er og tabletter SBS er indbegrebet af det stilfulde italienske design, der er rettet mod kunder, der kræver det bedste.

Gadgets & Tilbehør

Se alle produkter fra kategorien Gadgets & Tilbehør , Se alle Gadgets, alle produckter fra Gadgets eller all Gadgets produkter

Yderligere information

Varenummer TEBOOKSPARKYIP7R
Producent SBS
Forhandles til Erhverv, Privat, Alle
Produkt gruppe Gadgets & Tilbehør

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede.
Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål så kontakt os endelig.