Kategorier

Cart:

0 vare(r) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

scandix.dk-Bitdefender-300753083-31

Flere visninger

  • scandix.dk-Bitdefender-300753083-01

Bitdefender Total Security - 5 PC - 1 ÅR

ScanDix

276

Specialpris Ekskl. moms: 276,00 kr Inkl. moms: 345,00 kr

Pris: 550,00 kr

Beskrivelse - Bitdefender Total Security - 5 PC - 1 ÅR

Bitdefender Total Security er den ultimative anti-malware løsning for private og små virksomheder. Den bygger den samme teknologi som du øvrige standard Bitdefender produkter der med både beskytter og sikrer den bedste ydeevne mens den forsvarer og beskytter din PC. Der udover giver Bitdefender Total Security dig mulighed for at låse og kryptere fortrolige filer og du får adgang til Bitdefender Safebox hvor du sikkert kan gemme dine billeder og videoer online. Tyverisikrings funktionen hjælper dig med at gendanne din enhed i tilfælde af tab eller tyveri.
Leveres elektronisk (ESD) til den angivne e-mail oplyst under bestillingen. Der leveres oplysninger til brug for aktivering af licens, download information mv.

Antivirus & Sikkerhed

Se alle produkter fra kategorien Antivirus & Sikkerhed , Se alle Bitdefender, alle produckter fra Bitdefender eller all Bitdefender produkter

Yderligere information

Varenummer 300753083
Produkt gruppe Antivirus & Sikkerhed
Forhandles til Erhverv, Privat
System Krav
Platform Android, MAC, Windows
Producent Bitdefender
PC/Brugere 5 PC / Enheder
Periode 1 ÅR
Produkt sprog Engelsk, Tysk
Video demo Ikke tilgængelig


Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede.
Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål så kontakt os endelig.