Kategorier

Cart:

0 vare(r) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

scandix.dk-Bitdefender-300753089-31

Flere visninger

  • scandix.dk-Bitdefender-300753089-01

Bitdefender Family Pack - 1 ÅR

ScanDix

320

Specialpris Ekskl. moms: 320,00 kr Inkl. moms: 400,00 kr

Pris: 595,00 kr

Bitdefender Family Pack er den nyeste beskyttelse til Windows, MacOS, IOS og Android. Bitdefender Family Pack, der også er kåret som årets produkt af AV-Comparatives, giver dig den bedste anti-malware beskyttelse mod e-trusler på tværs af operativsystemer.

Beskrivelse - Bitdefender Family Pack - 1 ÅR

Bitdefenders Family Pack giver total beskyttelse til hele familien uanset om i bruger Windows, MacOS, IOS og Android enheder i husstanden. I bliver beskyttet mod e-trusler og en enestående forældrekontrol. Bitdefenders Family Pack beskytter også netværket.
Leveres elektronisk (ESD) til den angivne e-mail oplyst under bestillingen. Der leveres oplysninger til brug for aktivering af licens, download information mv.

Antivirus & Sikkerhed

Se alle produkter fra kategorien Antivirus & Sikkerhed , Se alle Bitdefender, alle produckter fra Bitdefender eller all Bitdefender produkter

Yderligere information

Varenummer 300753089
Produkt gruppe Antivirus & Sikkerhed
Forhandles til Erhverv, Privat
System Krav
Platform Android, iOS, MAC, Multi Platform, Windows
Producent Bitdefender
PC/Brugere 5 PC / Enheder
Periode 1 ÅR
Produkt sprog Engelsk, Tysk
Video demo Ikke tilgængelig


Selvom vi er en af de mest opdaterede og velbeskrevne forhandlere i Danmark så kan der være oplysninger, produktbilleder, varenumre, versions angivelser eller lign som ikke er opdaterede.
Du kan dog altid gå ud fra at alle produkter vi leverer er seneste versioner med mindre andet er specifik angivet. Hvis du har spørgsmål så kontakt os endelig.